بحث و گفتگو پیرامون «گفت‌وگو با بنیان‌گذار صرافی تهران اکسچنج؛ ماجرای شکل‌گیری یک پلتفرم متفاوت»

یکی از چالش‌های اصلی که هم کاربران و هم صاحبان کسب‌وکارهای فعال در فضای ارزهای دیجیتال با آن درگیر هستند، محدودیت‌های مرتبط با شکل فعالیت پلتفرم‌های معاملاتی متمرکز است؛ مواردی از قبیل وابستگی سیستم‌های متمرکز سنتی به عامل اعتماد و این یعنی کاربر برای سپردن اطلاعات شخصی و دارایی‌های خود به یک پلتفرم، در نهایت چاره‌ای جز اعتماد به گردانندگان آن پروژه ندارد.

بحث و گفتگوی زیر پیرامون مقاله «گفت‌وگو با بنیان‌گذار صرافی تهران اکسچنج؛ ماجرای شکل‌گیری یک پلتفرم متفاوت» شکل گرفته است.

اومدم با جفت ارز dgb و ltc معامله کنم ضریب معامله 1.4 برابر قیمت در می آمد در حالیکه کارمزد هر دو ارز کم است. پشتیبانی هم میگفت به خاطر قیمت استخرها است. از هر دو طرف معامله میخواستی بکنی حتی با مبلغ بالا هم همینجور بود.

خوشحالم از پیشرفت پروژه های ایرانی، خوبه که یه صرافی جدید ارائه کردن

واقعا وبسایتشون بی نظیره، البته که همیشه جای پیشرفت و بهتر شدن هست. من الان مدتی هست که باهاشون ترید میزنم و خیلی هم راضیم. هم ریتشون عالیه هم پشتیبانیشون. دمتون گرم

مگه تو چاله میدون بزرگ شدی اینطوری حرف میزنی. یا سواد نداری یا زورت گرفته. من بارها به شخصه تبادل زدم و به جراعت میگم تو ایران تکن چه از لحاظ نواوری چه کارمزد چه پشتیبانی. جای تاسف داره

أيها الأصدقاء ، أشارك هذه الشهادة مع جميع المحظوظين لكسب ربح 23000 دولار والمطالبة بنجاح بربح 23,000 دولار في تداولي الثاني بعد استثمار 2,100 دولار بعد دليل واستراتيجيات مكثفة مع الخبيرة السيدة EMBERLYNN من خلال تداول العملات المشفرة. تواصل معها مباشرة على 🅕︎🅐︎🅒︎🅔︎🅑︎🅞︎🅞︎🅞︎🅚︎ :backhand_index_pointing_right: إمبرلين هينلي. سوف تقوم بتثقيفك وإرشادك من خلال أساسيات الاستثمار.

من تبادل زدم توی سه دقیقه نشست به ولتم . دمتون گرم

با توجه به ریسک بالای صرافی های متمرکز واقعا این صرافی برای ما ایرانی ها نعنته چه بسا که هیچ صرافی غیرمتمرکزی پشتیبانی انلاین و سریع نداره من خدایی راضی بودم

از قابلیت cross chain تون خیلی خوشم اومد…دست خوش

اخه این دو تا ارز کارمزد کمی دارند چه حرفی میزنید.