دو کوان، بنیانگذار شبکه تِرا که اکنون در مونتهنگرو در بازداشت به سر میبرد، اخیراً گفته نمیدانسته است پاسپورت کاستاریکایی که با آن سفر میکرد، جعلی بوده است. او گفته با استفاده از همین پاسپورت به چند کشور سفر کرده و اگر میدانست جعلی است از آن استفاده نمیکرد. گزارشها حاکی از آن است که کوان هنگام دستگیری یک پاسپورت بلژیکی نیز همراه داشته که نامها و تاریخ تولدهای موجود در این دو پاسپورت با هم متفاوت بوده است و بهعقیده مقامات قانونی مونتهنگرو، سوءنیت کوان را نشان میدهد.
مرتیکه بی شرف دروغ گو. بگیرنش چوب بکن تو… چقدر مردم دنیا بدبخت کرذ. چقدر سکته کرذن. چه زندگی هایی که نابود کرد همین مردک. امیدوارم تمام داراییش بگیرن بدن به هولدرها. من که خودم نداشتم لونا ولی درک میکنم خیلی سخته. کسی میشناسم که 250 میلیونش شد 1 دلار.
سلام دوستان چرا کسی تو این گروه نیست چرا لونا c را تنها گذاشتین من هنوزم طرفدارش هستم با اینکه سرمایم به باد رفته بازم امیدوارم وچشم همیشه تو راه که یک روز سرمایه از دست رفتم بر می گردده ان شاالله
من میخوام بدونم الان دوکوان زینا زاده الان داره از پولش لذت میبره .. اخه چه فکری پیش خودشون میکنن همچین حرکتی میزنن .. ارزی که بین ۵ تا برتر بازار بود رید بهش خودش تو این زندان اون زندان اسیر خوب بیناموسی سالم پول در میاوردی بهتر نبود ..اگه چند ملیون همون لحظه ساخت این توکن برای خودش کنار میزاشت تا آخر عمرش بستش بود
بلا نسبت دوستان و خوانندگان ،لعنت به مرده و زنده این تخم حروم که ۲ هزارتا روی ۱۱۵ دلار خریدم به امید اینکه بتونم یه کاری انجام بدم ، خدا لعنتشون کنه اینا همه باهمن و دستشون توی یه کاسه هست…باید این دزد کثیف رو از دوکوان دارش زد.تمام