همزمان با سقوط قیمت بیت کوین و کاهش ارزش سهام تسلا، ایلان ماسک هم جایگاه خود را که در صدر ثروتمندترین افراد جهان بود بار دیگر به جف بزوس، مدیرعامل آمازون، واگذار کرد.
بنظرمن افرادی چون ایلان ماسک جایی نمی خوابن که آب زیرشون بره من وشماکه چنین سرمایه هایی روفقط میشنویم فکرمیکنیم اشتباه کردن والاایناهمش بازیه بیت کوین امسال سال عجیبی روپشت سرخواهدگذاشت بنابراین همش بازی بیش نیست من طرفدارشخص خاصی نیستم امااونادررقابت اول ودومین نفرسرمایه دارن مادنبال یک سودی که بتونیم روزگاربگذرونیم فرق دیدگاهها
دوستان عزیز ایلان ماسک از همون اول هدفش بزرگتر از اینها بوده و همونجور که تاحالا تو برنامه های قبلیش به اهدافش رسیده مطمئن باشید بیگدار به اب نمیزنه… برنامه اش رسیدن به پولدارترین فرد جهان نبود و نیست
اگه بیت کوین و بقیه ارزها بخواهند خودشون را به عنوان یک تحول جدی به مردم جهان نشون بدند باید از فراز و نشیب های زیادی بگذرند این نوسانها تازه اول کاره تا تمام مردم جهان اونها را بپذیرند پس اگه بلند مدت فکر می کنید نگران نباشید فقط پول های اضافی را وارد این کار کنید تا بیشترین سود را ببرید
کسی که حرف بیت کویین میزنه ..میتونه رو کنه ..اینا سیاست که میخاهن بگن ماهستیم بیت کویین دردست خوش خوابیست که خوال زیادی دیده واسه عرض به این راحتی هم قصد فریب خوردن نداره ..خدایا باورکنم روزی سیاستمردان ما بیدار میشون ولب اون روز من زنده ام
از وقتی نماینده مجلس حرف از محدودیت خریدو فروش ریالی رمز ارز زد بیتکوین دارا سقوط میکنه این نشان از این دارد که ایرانیها خیلی در این زمینه فعالیت دارند