بحث و گفتگو پیرامون «تحلیل قیمت بیت کوین؛ حمایت سنگین روی ۴۰,۰۰۰ دلار»

قیمت بیت کوین در روزهای گذشته و پس از رسیدن به اوج ۵۸,۵۰۰ دلاری، با سقوط آزاد تا محدوده ۴۴,۹۰۰ دلار کاهش یافته است. این در حالی است که کارشناسان معتقدند در صورت شکستن حمایت ۴۶,۲۰۰ دلاری، باید منتظر کاهش بیشتر قیمت باشیم.

بحث و گفتگوی زیر پیرامون مقاله «تحلیل قیمت بیت کوین؛ حمایت سنگین روی ۴۰,۰۰۰ دلار» شکل گرفته است.

خدای من این‌جه تحلیلی ست اخه مگه چقدر سرمایه ایرانی در این مارکت هست

به همین خیال باش

:unamused_face::unamused_face:
طرف گفته ریزش بورس باعث سوق ایرانیها به بازار ارز دیجیتال شده و خلاصه پیوندش داده به هم که ارز دیجیتال ریزشی شده!
چقدر خوبه آدم دو خط مطالعه کنه یا اصلا حرف نزنه
کل سرمایه ایرانیها تو ارز دیجیتال اندازه یه نهنگم نیست بعد تاثیر رو صعود و سقوط میزاره!؟آدم خودشو نباید بندازه تو دهن مردم بهش بخندن

سلام خسته نباشید خدمت دوستان امیدوارم دم عیدی همه پرسود باشیم . یکی از دوستام که تجربه چندساله تو بازار بیت کوین داره میگه تا مرز 20 دلار اصلاح میکنه و بعد تا 4 سال بعدی خیلی بالاتر خواهد رفت ؟ و الان برا سرمایه گذاری زوده یکم صبر کن تا اصلاح کنه بنظر اساتید و دوستان شدنیه اینهمه اصلاح ؟؟

تحلیل شما هست و دیگران سوئ تفاهم، افرین با این تحلیت، گل کاشتی، چند نفر مثل شما هستن باعث شدین تو بورس هم دچار ضرر بشیم، عجب تحلیل خنده داری بود

ماشالله ماشالله به این تحلیل؛آدم تو کف میمونه والله

چقد بیسوادی تو :joy:

داداش خداوکیلی این چرت و پرتا رو از کجات در میاری؟

من باهات موافقم ولی شک نکن ارز دیجیتال هم دستوریه

خیلی بعیده تا اینجا اصلاح کنه نهایتا ۳۸ اصلاح کنه

به کجا داریم میریم ما. جناب اقای فعال بازار. اول برو به ارزش بازار ارز های دیجیتال یه نگاه بکن بعد برو ارزش بازار بورس ایرانو نگاه کن.در نهایت بیا مقایسه کن ببین مردم ایران میتونن بازار ارز دیجیتال رو به هم بریزن یا نه.
چقدر خوبه ادم تا راجع چیزی اطلاعی نداره حرفی نزنه.(البته این اخلاق همه ما ایرانیاست)ولی در کل خوب نیست

تو این لحظه که دارم ریپلی میکنم 71 دیسلایک گرفتی… ثبت رکوردی جدید در سایت ارز دیجیتال :joy: