بحث و گفتگو پیرامون «ایاس چیست؟ همه‌چیز درباره eos و مزایا و معایب»

EOS که در فارسی آن را ایاس می‌خوانیم، بلاک چینی است که با هدف انتقال ارزش، ایجاد قراردادهای هوشمند و ساخت اپلیکیشن‌های غیرمتمرکز ایجاد شد. این بلاک چین هم از قراردادهای هوشمند پشتیبانی می‌کند و هم به‌دلیل بهره‌گیری از الگوریتم اجماع اثبات سهام نمایندگی‌شده، از مقیاس‌پذیری خوبی برخوردار است. در نتیجه، ایاس را می‌توان جزو بلاک چین‌های نسل سوم دانست.

بحث و گفتگوی زیر پیرامون مقاله «ایاس چیست؟ همه‌چیز درباره EOS و مزایا و معایب» شکل گرفته است.

سلام
سازندگان eos به برنامه نویسان پیشنهاد خواهند داد که از توکن های eos استفاده کنن ولی هیچ تضمینی وجود نداره که اونا قبول کنن
ممکنه برنامه نویسا بخوان توکن های خودشونو بسازن

سلام
این مطلب قدیمیه. دیگه ایاس رو اتریوم نیست.
شما الان باید از کیف پول‌های رسمی ایاس استفاده کنید

مرسی از توصیه خیرخواهانتون اما اطلاعات ما به‌روز هست دوست عزیزم. امیدوارم درک کنید که نوشتن یه مقاله ۱۲۰۰۰ کلمه‌ای چند روز وقت میبره و خبر برگشتن دن لریمر مربوط به چه زمانی هست (۲ روز قبل!) و اینکه نمیشه مقاله‌ها رو لحظه به لحظه به‌روزرسانی کرد.
ضمن اینکه هیچ نکته اشتباهی توی مقاله نوشته نشده. دن لریمر block.one رو ترک کرده و دو روز پیش اعلام کرده که همچنان با کامیونیتی EOS همکاری می‌کنه (استعفا از block.one همچنان سر جاشه و شوکی که به کامیونیتی وارد شده هم کاملا واقعیه و دقیقا به همین خاطر هست که داره روی این قضیه مانور میده).
اون توییتی که میفرمایید «تکذیب کرده» هم در واقع تکذیب نکرده. گفته رسانه‌ها درباره رابطه من و EOS بزرگنمایی می‌کنن.

سلام
همون خطراتی که بایننس برای همه کوین‌های دیگه داره، درمورد ایاس هم صدق می‌کنه. اگر می‌خواین بلند مدت نگهداری کنین، پیشنهاد میکنم از اکسودوس یا سیف پال استفاده کنین که کم‌دردسر تر هستن. اما اگر قصد دارید کوتاه مدت نگهداری کنید و باهاش ترید کنید، همون بایننس اوکیه.

همه فرمایشات شما درسته و فکر میکنم در نهایت چیزی که برنده‌های بازی رو تعیین می‌کنه، موفقیت نسبی پروژه‌ها نسبت به همدیگه هست. الان دیگه نمیشه EOS رو با اتریوم و ترون مقایسه کرد. با اومدن رقبای جدید اهداف EOS هم جابجا شدن و قطعا توسعه‌دهنده‌های EOS این رو خوب می‌دونن. بنظرم انفجار قیمت وقتی اتفاق می‌افته که توسعه‌دهنده‌ها، کاربرها، سرمایه‌گذارها، و تیم اصلی، به یه همکاری و هم‌افزایی اساسی برسند که البته ۳ سال گذشته اصلا زمان کمی برای تحقق این موضوع نبوده ولی هنوز هم امید هست که این اتفاق بیفته.

سلام من مقداری ایاس به کیف پول اتمیک انتقال دادم ولی الان قابل انتقال نیست چکار کنم چطور حساب کاربری ایاس درست کنم وارز رو آزاد کنم. لطفا راهنمایی کنید