بحث و گفتگو پیرامون «بهترین کیف پول‌های اتریوم در سال ۲۰۲۵»

قبل از اینکه بخواهید در اتریوم سرمایه‌گذاری کنید، نیاز به جایی برای ذخیره آن دارید. در دنیای ارزهای دیجیتال به چنین جایی کیف پول یا والت (Wallet) می‌گوییم. به‌بیان ساده، کیف پول نرم‌افزاری است که به شما اجازه می‌دهد سرمایه‌هایتان را ذخیره کنید، تراکنش انجام دهید و هر زمان که نیاز داشتید موجودی حسابتان را چک کنید. با مطالعه این مقاله، با بهترین کیف پول‌های اتریوم در سال ۲۰۲۵ آشنا می‌شوید و کمی هم درباره چگونگی کار این کیف پول‌ها می‌خوانید. در پایان هم نحوه حفظ امنیت کیف پول‌های اتریوم را یاد می‌گیرید.

بحث و گفتگوی زیر پیرامون مقاله «بهترین کیف پول‌های اتریوم در سال ۲۰۲۵» شکل گرفته است.

سلام خیر مشکلی نداره

سلام
در نسخه جدید این امکان حذف شده
اما خودتون میتونید پرایوت کی و آدرس رو پرینت بگیرید و کیف پول کاغذی بسازید.

سلام از نظر دارایی مشکلی نیست اما چون ممکنه پیامک‌ها رو قطع کنند، بهتره با پیامک فعال نکنید و از 2FA گوگل استفاده کنید.

سلام به تیم خوب ارزدیجیتال . من به یک مشکلی خوردم که میخوام کمکم کنین . من مقداری usdt رو erc20 توی والت اتریوم خودم دارم . و متاسفانه چند سال پیش این والت من کلید خصوصیش لو رفته . مشکلی که هست اینه که برای خارج کردن این مقدار دلار ، باید یک مقداری اتریوم داشته باشم برای دادن کارمزد . اما اون کسی که والت رو تونسته بهش دسترسی داشته باشه ، کاری کرده که هیچ اتریومی داخل ولت نمیمونه ، یعنی نهایتا ۵ ثانیه اتریوم داخل ولت میمونه و بعدش منتقل میشه به ولت دیگه ای . چند بار اتریوم ریختم توی ولت و کمتر از ۱۰ ثانیه برداشت شد . اما خود دلار رو برداشت نمیکنه آقای دزد . حالا من دنبال راه حلی هستم که بتونم یا تتر رو بدون دادن گس فی اتریومی برداشت کنم ( حتی اگه گس فی از خود تترم کم بشه ) یا اینکه بتونم کاری کنم که اتریومی که میریزم توی ولت فقط ۵ دقیقه بمونه و سرقت نشه . به نظرتون چیکار کنم ؟ از dapp ها هم که استفاده میکنم باز برای کارمزد برمیگرده داخل والت و ازم اتریوم میخواد . کمک کنین لطفا