بحث و گفتگو پیرامون «آیا ریپل برنده جدال حقوقی روز گذشته بود؟»

اگرچه حکم دادگاه درباره یکی از جنجالی‌ترین پرونده‌های تاریخ ارزهای دیجیتال، اینکه نهاد‌های نظارتی ایالات متحده می‌توانند کدام دارایی‌ها را به‌عنوان اوراق بهادار دسته‌بندی کنند، برای بسیاری از پروژه‌ها و سرمایه‌گذاران نویدبخش بود، اما بررسی دقیق‌تر نشان می‌دهد که تصمیم قاضی پرونده ریپل ابهامات بسیاری دارد.

بحث و گفتگوی زیر پیرامون مقاله «آیا ریپل برنده جدال حقوقی روز گذشته بود؟» شکل گرفته است.

سلام دوستان به نظر من این ها همگی کار امریکا هست برای اینکه تمام بیتکوین خود را نقد کند

دقت کردید چقدر قشنگ بازار کریپتو رو با دلار ایران بالانس میکنن؟بازار میره بالا دلار ریزشی میشه،قشنگ نیست؟

دوست گرامی
بدین شکلی که شما میگویید نیست
بازار ارز ایران بخصوص دلار توسط گروه های مافیایی که اغلب به مسئولین و حتی دولتی ها متصل هستند و حتی…، مدیریت میشود
و چند سالی هست (بخصوص دو سال اخیر) به دلایل ناشناس بودن و مالیات و سوداگری به سمت ارزهای دیجیتال نیز کشیده شده اند …
من دو سال هست که دارم بررسی میکنم: البته تا حدود کمی حرکت مخالف تتر با توجه به عرضه و تقاضا است اما در حال حاضر
سوداگران بازار ریال این طور عمل میکنند که اگر موافق پیش بینی که میکنند و اغلب معامله گران نیز احتمال آن را میدهند؛ بازار پیش برود، دلار در ایران نیز به همان سمت میرود، اما اگر خلاف پیش بینی آنها پیش برود، بازار دلار نیز مخالف رمزارزها پیش میرود

ظاهرا آنها آنقدر قدرتمند هستند که سیگنالهایی از چین و … را نیز دریافت میکنند

مافیای خودرو؛ زمین و مسکن، مافیای ارز و … . حال مافیای رمزارزها در ایران

سلام و عرض ادب، بیت کوین، اتریوم، لایت کوین و بیت کوین کش تنها ارز هایی هستند که امکان صدور ETF آنها وجود دارد، گر چه با راه اندازی ای تی اف بیت کوین کل بازار صعودی خواهد شد اما چهار ارزی که نام بردم با شروع عرضه ای تی اف آنها از نظر قیمت منفجر خواهند شد.