کیف پول بلاک چین داتکام (Blockchain.com) با نام و آدرسِ سابق بلاک چین داتاینفو (Blockchain.info) یکی از مطرحترین و قدیمیترین کیف پولهای بیت کوین است که علاوه بر بیت کوین، از چند ارز دیجیتال دیگر ازجمله اتریوم، بیت کوین کش و استلار هم پشتیبانی میکند. در این مقاله، ضمن معرفی کامل این سایت، نحوه ساخت کیف پول و کار با آن را به صورت تصویری آموزش میدهیم.
سلام روز بخیر من پول دیجیتال خودم را در اکانت بلاکچین واریز کنم محدودیت برداشت ندارم ، من هنگام افتتاح حساب بلاکچین کشور را کانادا زدم ایران نبود لطفا راهنمایی کنید
سلام من کیف پولم رو ساختم .ولی ایدی ولت کیف برای من نیومد فقط یه پیام اومد که تایید کردم موقع وارد میشم هم فقط پسورد ازم میخواد باید چیکار کنم الان توش میتونم ارز هامو واریز کنم؟
سلام من کیف پولم رو ساختم .ولی ایدی ولت کیف برای من نیومد فقط یه پیام اومد که تایید کردم موقع وارد میشم هم فقط پسورد ازم میخواد باید چیکار کنم الان توش میتونم ارز هامو واریز کنم؟
سلام
تو قسمت ثبت نام بعد وارد کردن ایمیل و پسورد کد ارجاع میخواد که وارد کنیم و بعد کلید ادامه برای ساخت کیف پول ! اما کد ارجاع نداریم و به مرحله تایید ایمیل هم نمیرسه که بخواد کدی برام ارسال شه! لطفا راهنمایی کنید ممنون !