سه تا ارز میگم آیندتون رو بهشت میکنه
به جان عزیزم خیلی روشون تحقیق کردم
الکی چرت و پرت نمیگم شایدم بعد از نام بردن این سه ارز شما هم با من موافق باشین ولی اگه پول اضافه داری این سه ارز رو حتما خرید کن بزار تو کیف پول سخت افزاری یه روزی چنانتو رو از زمین بلندت کنه که همش منو دعا کنی
شماره ۱ این ارزها بایننس هستش این ارز سال دیگه این موقع حدودا بین ۱۱۸۰دلار تا ۱۳۶۰دلار خواهد بود البته احتمال اینکه قیمت از اینی هم که گفتم بالا بره داره
شماره ۲ این ارزها کاردانو هستش این ارز سال دیگه این موقع حدودا ۳۸الی ۴۴دلار خواهد بود که کاردانو هم مثل بایننس احتمال بالاتر بودن از قیمتی که گفتم باشه
و اما شماره۳ این ارزها که خود بنده هم علاقه ی خاصی بهش دارم شنیدی میگن دیدی شوخی شوخی جدی شد حتما حدس زدین کدوم ارز رو میخوام بهتون بگم بله درست حدس زدین دوج کوین این ارز سال دیگه ۳ال۴دلار خواهد بود البته در مورد قیمت این ارز نمیشه درست حسابی حدس زد ولی اون چیزی که بنده تونستم با توجه به اطلاعات حدس بزنم ۳ال۴دلار هستش که هیچ بعید هم نیست دوج با این شارپهایی که میزنه تا ۶دلار هم نره
من خودم هنوز موفق به خرید کاردانو نشدم ولی در اولین فرصت میخرم چون واقعا این ارز عالیه عالی
دوج و بایننس فعلا تو سبد خریدم بودن
البته ارزهای دیگه هم بودن که میتونستن تو این گزینه ها باشن مثل پولکادات استلار …
ولی به نظر بنده این سه ارزی کع نام بردم تو سال جاری فوقالعاده باشن
نظر شخصی بود ببخشید طولانی شد فقط خواستم این نظرم رو باشما به اشتراک بزارم
من ارز باییننس رو ۳هفته پیش ۱۶ میلیون ازش گرفتم الان با اینکه تو اصلاح پولم ۳۰ ملیون شده
واقعا ارزیه که ارزش خریدنش رو داره من که ازش راضیم
خدا راضی باشه:joy:
با سلام و وقت بخیر ، دوستان بهترین برنامه ایرانی صرافی انلاین خرید و فروش ارز برای گوشی کدوم یکی هست ؟؟؟
من رمزینیکس رو نصب کردم همینطوری از کامنت ها سرچ تو گوگل به نظر شما بهترینش با کارمزد کم کدومه؟
سلام شما یه دوره آموزشی برید چشم بسته سرمایتون هیچ نکنید اینجا هم تعریف نگاه نکنید حتما با یه متخصص در این زمینه مشورت کنید ارز دیجیتال صعود ناگهانیش نگاه نکنید بعضی ارزها قیمتشون افت میکنه به جای صعود