بحث و گفتگو پیرامون «پنج ارز دیجیتالی که معامله‌گران در این هفته باید زیر نظر بگیرند»

اصلاح قیمت بیت کوین در حال تسریع است، اما جهش آن از میانگین متحرک ۵۰ روزه می‌تواند نوید حرکت رو به بالای آلت کوین‌ها را از سطوح پایین‌تر حمایتی بدهد.

بحث و گفتگوی زیر پیرامون مقاله «پنج ارز دیجیتالی که معامله‌گران در این هفته باید زیر نظر بگیرند» شکل گرفته است.

شک نکن در خریدش…

به نظرم آیکون بخر

البته دوج کوین هم یه ارز خفتس..هر لحظه احتمال جامپ شدن داره…

سه تا ارز میگم آیندتون رو بهشت میکنه
به جان عزیزم خیلی روشون تحقیق کردم
الکی چرت و پرت نمیگم شایدم بعد از نام بردن این سه ارز شما هم با من موافق باشین ولی اگه پول اضافه داری این سه ارز رو حتما خرید کن بزار تو کیف پول سخت افزاری یه روزی چنان‌تو رو از زمین بلندت کنه که همش منو دعا کنی
شماره ۱ این ارزها بایننس هستش این ارز سال دیگه این موقع حدودا بین ۱۱۸۰دلار تا ۱۳۶۰دلار خواهد بود البته احتمال اینکه قیمت از اینی هم که گفتم بالا بره داره
شماره ۲ این ارزها کاردانو هستش این ارز سال دیگه این موقع حدودا ۳۸الی ۴۴دلار خواهد بود که کاردانو هم مثل بایننس احتمال بالاتر بودن از قیمتی که گفتم باشه
و اما شماره۳ این ارزها که خود بنده هم علاقه ی خاصی بهش دارم شنیدی میگن دیدی شوخی شوخی جدی شد حتما حدس زدین کدوم ارز رو میخوام بهتون بگم بله درست حدس زدین دوج کوین این ارز سال دیگه ۳ال۴دلار خواهد بود البته در مورد قیمت این ارز نمیشه درست حسابی حدس زد ولی اون چیزی که بنده تونستم با توجه به اطلاعات حدس بزنم ۳ال۴دلار هستش که هیچ بعید هم نیست دوج با این شارپهایی که میزنه تا ۶دلار هم نره
من خودم هنوز موفق به خرید کاردانو نشدم ولی در اولین فرصت میخرم چون واقعا این ارز عالیه عالی
دوج و بایننس فعلا تو سبد خریدم بودن
البته ارزهای دیگه هم بودن که میتونستن تو این گزینه ها باشن مثل پولکادات استلار …
ولی به نظر بنده این سه ارزی کع نام بردم تو سال جاری فوقالعاده باشن
نظر شخصی بود ببخشید طولانی شد فقط خواستم این نظرم رو باشما به اشتراک بزارم

دوستان adaچطور اونو زیر نظر داشته باشیم

من ارز باییننس رو ۳هفته پیش ۱۶ میلیون ازش گرفتم الان با اینکه تو اصلاح پولم ۳۰ ملیون شده
واقعا ارزیه که ارزش خریدنش رو داره من که ازش راضیم
خدا راضی باشه:joy::joy::joy:

کاردانو از کجا بخریم و اینکه کدام کیف پول

حالا یه چیزی گفت تو ببخش

ناموسا همه رو خودت نشستی نوشتی؟
شما بشین.خونه پولتو خرج کن تمرکزتم بزار سر نویسندگی موفقیتت بیشتره😁

ما اصلا حال نداریم اینهمه مطلب رو بخونيم شما توقع جواب داری؟

یک آدم متخصص وکاردان هست که همه کاری تخصص داره. شما بهش کار میگید اون بهتون پول میده. با همین بهش میگن کاردانو

از اون ۷۰۰ میلیون دو تومنش بزا کنار تحلیل و کلا همه چی راجع ب این ارزها یادت میدن …

مزخرفترین ارزی هست ک دیدم.والا سه روز پیش من bnb هامو چنجش کردم با ۱۰ درصد ضرر برگشتم ب همون bnb

با سلام و وقت بخیر ، دوستان بهترین برنامه ایرانی ‌صرافی انلاین خرید و فروش ارز برای گوشی کدوم یکی هست ؟؟؟
من رمزینیکس رو نصب کردم همینطوری از کامنت ها سرچ تو گوگل به نظر شما بهترینش با کارمزد کم کدومه؟

ماری خدا بگم چکارت کنه چقد نوشتی

شما که اینقدر سوال تو ذهنت هست ومیخوای ۷۰۰ میلیون سرمایه بذاری بهترین کار اینه که بری یه دوره کلاس بگذرونی در غیر اینصورت با یه اشتباه خیلی ضرر میکنی

سلام شما یه دوره آموزشی برید چشم بسته سرمایتون هیچ نکنید اینجا هم تعریف نگاه نکنید حتما با یه متخصص در این زمینه مشورت کنید ارز دیجیتال صعود ناگهانیش نگاه نکنید بعضی ارزها قیمتشون افت میکنه به جای صعود

داداش پولتو دست نزن فعلا اول برو یه کلاس ۱هفته ای بعد اموزش ببین بعدش خرید کن