بحث و گفتگو پیرامون «تحلیل تکنیکال هفتگی ارزهای دیجیتال ۲ مارس (۱۲ اسفند)»

تحلیل تکنیکال قیمت بیت کوین، اتریوم، ریپل، بیت کوین کش، لایت کوین، کاردانو، بایننس کوین، پولکادات، چین لینک و استلار را برای امروز (۱۲ اسفند) در ادامه می‌خوانید:

بحث و گفتگوی زیر پیرامون مقاله «تحلیل تکنیکال هفتگی ارزهای دیجیتال ۲ مارس (۱۲ اسفند)» شکل گرفته است.

دوستان نظرات در مورد استالر چیه

سلام فقط دراین حد بدونید که به عنوان یکی از رمز ارزهای مرجع درتعداد زیادی از ایالتهای آمریکا مبادلات مالیشون بااین رمز ارز دستور صادر شده که انجام پذیرد

سلام ارزی دیجیتال خیلی خوب

سایتی هست که بتوان تحلیل تکنیکال در مورد هر ارزی که بخای ارائه بده

سلام محمود جان
خیر در حال حاضر متاًسفانه کانال فعال ندارم و از طریق مجموعه ارز دیجیتال و بخش تحلیل‌های اختصاصی در خدمتتون هستم.

سلام داریوش عزیز روزت بخیر باشه
اختیار دارید، متوجه سوالات پیش‌اومده برای شما هستم. دوتا نکته خدمتتون عرض کنم. تحلیل‌های هفتگی ترجمه از سایت معتبر کوین‌تلگراف هستند و این ترجمه یا نسخه بهبودیافته اون در خدمت شما قرار داده می‌شود. تحلیل به‌صورت بررسی احتمالات با پیشگویی تفاوت دارد، تحلیل‌ها هم به گونه‌ای هستند که با توجه به سطوح تعریف می‌شوند و عرضه/ تقاضا و روند قیمت در اونها لحاظ میشه، بنابراین حرکات احتمالی قیمت در آینده بستگی به روند اون و واکنش به این سطوح داره.

سلام مهرداد جان
دوج ممکنه از همینجا تا بالای ۶ سنت حرکت کنه، در بالای این سطح اگر دیدید شتاب قیمت ضعیف میشه حواستون باشه. در زیر ۵ سنت هم روند قیمت نزولی خواهد شد.