همین الان که دارید این پیام رو می خونید پولتون رو از صرافی ایرانی بکشید بیرون ببرید تو بایننس راحت معامله کنید هیچ وقت هم دغدغه و نگرانی نداشته باشید.
البته پروتکل های امنیتی بایننس رو جدی بگیرید.
هر وقت هم قانونیش کردن دوباره برگردید.
خلاص
اگه ببریم تو صرافی های خارجی. بعدا چجوری میشه نقدش کرد و برداشت کرد و تبدیل به ریال کرد؟؟
چطوری بعدا دوباره ریال کنیم ؟
اين راه چاره نيست
مطمئن باشيد
كسي نمي تونه جلوي ارزهاي ديجتال را بگيره
اين همه صرافي خارجي هست كه مي شه ازشون خريد فروش كرد
درسته که تمام کشور ها با ارز های دیجیتال مشکل دارند ولی دیگه ایران خیلی جوگیر شده و فکر میکنه خدای قدرته و میتونه جلوی همه چیز رو بگیره.
اینقدر بدبخت شدیم که برای کره زمین افت داریم،زمین دهن باز میکنه همه مون رو میکشه توی خودش به زودی(ایران:استرس و بی فکری مسئولین)
خداییش لایک کنید ، ببینم چقدر ما قدرت داریم:flexed_biceps:
و درادامه عدم اجازه برای برداشت و درخواست پاسپورت و بدبخت شدن مردم عادی. ها؟
نگران نباشید کل پولتونو تو کیف پول نگه دارید و اگه سرمایتون زیاده به راحتی در ترکیه بانک های ارز دیجیتال موجوده و میتنید به راحتی دلار بگیرید
از یه طرف می گند معامله اش را ممنوع می کنیم از یه طرف ارز دیجیتال می سازند هر اتفاقی واسه فارکس افتاد واسه این بازار هم میافته
ما همیشه از دنیا عقب هستیم ممنوع کردن مساویست با خروج ملیونها دلار سرمایه از کشور و صرافی های خارجی من سرمایه هام داخل صرافی داخلی هست اعتماد هم دارم …
من نمیدونم چرا اینا میخوان عقب مونده بمونیم اقا جانه من نگاه به کل جهان بندازید ببینید اطرافتون روو فقط کشور ما خاص باید باشه. سوادتون رو ببرید بالا این حرف ها جز این که بگن بی سواد هستید چیزی نیست به خدا.
چرا دوست دارید چند سال عقب باشید.
سال ۹۷ دستگاه های منو توقیف کردید کلی ضرر کردم زندگیم به باد رفت موندم تو کلی بدهی و وام بعد از ۲سال خودتون اومدید قانونیش کردید.
اینم مثل همینه ۲-۳ سال بعد خودتون قانونیش میکنید.
فقط یکی به من بگه چرا میخواید عقب باشید.
به کشور هایی که دوست خودتون میدونید حداقل نگاه کنید از اونا تقلید کنید
انگار ما انسان نیستیم.
متاسفانه چون نمیتونن اینجوری دزدی کنن مجبور قطع کن
فقط بدونین ارزهای دیجیتال هیچوقت قابل جلوگیری و ممنوعیت نیستند و نخواهند بود
مثل این میمونه یه روح وجود داشته باشه و بخوان مانع ورودش به مکانی بشن