خرید و فروش ارزهای دیجیتال آزاد نمیشود؛ جملهای که دو روز پیش از زبان عبدالناصر همتی، رئیسکل بانک مرکزی ایران بیان شد و موجی از نگرانی را در میان فعالان و بهخصوص سرمایهگذاران ارز دیجیتال در ایران ایجاد کرد. مشخص نیست که منظور از این حرف ممنوعیت کامل معاملات ارزهای دیجیتال در ایران است، یا فقط معنای مجوز ندادن به صرافیها و باقیماندن فضای بدون مقررات را میدهد. همچنین سؤال اصلی اینجاست که تکلیف سرمایه سرمایهگذاران ارز دیجیتال در ایران چه خواهد شد؟
دولت چون کنتری بر رمزارزها ندارد ومثل بورس نیست که دراختیارش باشد هرجوری بخواهد پول مردم و به جیب بزند دنبال این هستش که یه جورای چیزی به دست اورد برای تامین بودجه نیازدارد فقط دنبال نابودی مردمش هست اخر ما ها اگر سودی ببریم از ارز دیجیتال درنهایت اون سرمایه به مملکت برمیگرددخوشون آقازاده هایشون دلار چهار هزارتومنی از دولت میگر ن ومیبرن خارج وبرنمی گردونن
کجا ورود کردن که درستش کرده باشن…هرجا پا گذاشتن نابود شده…هرجا ورود کردن و فضا امنیتی شد ، دست یه عده رانتخوار به اون فضا باز شد و مردم رو سرکیسه کردن…خدایا گناه ما چیه که گیر این جماعت افتادیم
بین همدیگه گفت.قشنگ دقت کنید.یعنی اینکه بعضی از سایتها خرید و فروش بین خریداران و فروشندگان راه انداختن.مشکلی در نقد کردن و خریدن به خود صرافی وجود نداره.احتمالا پنل خرید و فروش بین فروشنگان و خریداران در لحظه بزودی حذف بشه
قانون اسلام میگه هر کسی میتونه پول زحمتکشی خودش رو هر جور خواست نگه داره با خرج کنه ولی این جماعت رو حکم خدا هم حکم میدن و واسه پول توی جیب ما هم تصمیم میگیرن.
من اصلا زیاد با این بازار اشنا نیستم و تو بورس هم سرمایه گذاری کردم وقتی وارد بازار ارز دیجیتال شدم و خرید انجام دادم یه چیز متوجه شدم که برام جالب بود الان دوست دارم با ۶۰ درصد ضرر از بورس خارج بشم نمیتونم بفروشم ولی تو این بازار دیجیتال هر زمان که بخام خارج بشم میتونم شاید الان پولمو خارج کنم از بورس هر چیزی بخرم بهتر باشه و زودتر به پوله از دست رفته برسم تا اینکه تو بورس باشه و بعداز خدامیدونه کی تازه پول به پول بشم. ادم مار گزیده از ریسمان… اگر بورس ایران بگه هر کی بیار ماهی ۱۰۰ تا سکه هم بهش میدیم من یکی واردش نمیشم🤦♂️
تو پولاتو بده بهشون و پول نداشته باش بعد هرجا خواستی هرکاری بکن
مهم اینه که تو پول نباید داشته باشی. چون تو بورس همرو ازت گرفتیم ما. اگه بازم داری باید اونارو هم بدی
خب این چه میفهمه که من اگه پرتفوم قوی بشه بلند میشم از ایران میرم هرجای دیگه اونجا پولم رو نقد میکنم و رسما ارز رو خارج میکنم، وقتی سواد نباشه اظهارات از این بهتر نمیشه