بحث و گفتگو پیرامون «داستان یک سرمایه‌گذاری بی‌نظیر روی بیت کوین»

بحران سلامتی و مالی سال ۲۰۲۰ جایگاه بیت کوین و ارزهای دیجیتال را بهتر از هر زمان دیگری برجسته کرده است. تیم دِنینگ (Tim Denning)، نویسنده مطرح نشریات اقتصادی همچون بیزنس اینسایدر (Business Insider) و سی‌ان‌بی‌سی (CNBC)، یکی از اولین سرمایه‌گذاران بیت کوین است. او در مقاله‌ای با مرور داستان سرمایه‌گذاری خود روی بیت کوین، توضیح می‌دهد که سرمایه‌گذاری مناسب روی این پول اینترنتی به‌همراه کسب دانشی مکفی در مورد جهان ارزهای دیجیتال، چگونه می‌تواند بازدهی باورنکردنی به همراه داشته باشد، به‌شکلی که فرد را برای باقی عمر حتی از کارکردن بی‌نیاز کند. دنینگ تأثیر بیت کوین را در مقابل تأثیر اسکناس‌هایی بررسی می‌کند که بی‌رویه چاپ می‌شوند و کاری جز افزایش میزان فقر و تورم ندارند. ادامه متن را از زبان تیم دنینگ می‌خوانید.

بحث و گفتگوی زیر پیرامون مقاله «داستان یک سرمایه‌گذاری بی‌نظیر روی بیت کوین» شکل گرفته است.

خیلی ممنون از این مقاله خوب

با حسرت سرمایه گذاری نکردن طی این سال ها باید چه کار کرد؟ آیا شانس همچین پیشرفتی بازم هست؟ ایا میشه الان هم مثلا اتر رو سی میلیون خرید و سه سال دیگه بشه یک میلیارد؟ حس میکنم ماهایی که اون موقع اینکارو نکردیم الان دیگه این شانس رو نداریم برای ماها مثل یه بازار بورس عادیه. یه روز میره بالا دو روز دیگه میاد پایین. چقدر مثلا قراره بره بالا؟ من از این حسرت دارم نابود میشم جوری که با وجود اعتیاد به این بازار میخوام رهاش کنم. کسی نظر متفاوتی داره بگه

عالی بود ممنون از انتشار این مقاله

سلام بر دوستان عزیز صبح همگی بخیر

انسان قادر است تمام آرزو و هدفی دارد برسد

ممنون واقعا جالب بود

داستان زيبايي كه در آينده اي به نزديكي زمان حال به واقعيت پيوست

بسیار بسیار عالی. ممنون