بحث و گفتگو پیرامون «مزایای معاملات تعهدی (مارجین) در صرافی تبدیل؛ سود چند برابری در صعود و ریزش بازار»

معاملات تعهدی از جمله ابزارهایی هستند که به معامله‌گران امکان افزایش حاشیه سود و دریافت سود از بازار نزولی را می‌دهند. معاملاتی که در بازارهای مالی جهانی با عنوان Margin Trading شناخته می‌شوند و در بین معامله‌گران ارزهای دیجیتال از اهمیت بالایی برخوردارند.

بحث و گفتگوی زیر پیرامون مقاله «مزایای معاملات تعهدی (مارجین) در صرافی تبدیل؛ سود چند برابری در صعود و ریزش بازار» شکل گرفته است.

1 لایک

درود بر شما. این صرافی یه برنامه ای داره که خیلی کند و کم سرعته و منو و چیدمان جالبی نداره نسبت به سایر برنامه های مشابه!
مدت یکماه ثبت نام کردم و تائید هویت هم انجام دادم ولی وقتی وارد بدنامه میشم میزنه که باید تایید بشوید!
لطفا ایرادها ی برنامه هارو هم بگید

یک قابلیت خوبی که این صرافی داره برداشت آنی تومنه که واقعا تجربه خوبیه و لذت می‌بره آدم . معامله تعهدی هم کامل تست میکنم ولی خیلی هیجان انگیزه که پولمون رو بابت انجام معاملات اهرمی از کشور خارج نکنیم و به کسب و کار داخلی کمک کنیم .

به نظرم خیلی قابلیت خوبیه و خیلی خوشحال شدم که تو صرافی ایرانی این قابلیت وجود داره . کاش بازار های بیشتری هم اضافه بشه و اهرم بالاتر هم قرار بدن برای قرض گرفتن . مرسی

صرافی خوبیه امکانات جدیدی که اضافه کردن خیلی به معامله گر ها کمک میکنه.

واقعا عالیه که یه صرافی ایرانی معاملات مارجین رو فعال کرده من فقط این مورد رو تو صرافی های خارجی دیده بودم و این اولین صرافی ایرانی هست که این فرایند رو دیدم دارن انجام میدن ، من توی صرافی تبدیل بسیار راحت تونستم ثبت نام و احراز هویت انجام بدم و بخاطر پاسخگویی سریع پشتیبان ها و رسیدگی هایی که انجام میدن از دید من یک صرافی همچی تموم هست

خیلی خوبه که یه صرافی ایرانی هم معاملات مارجین رو اضافی کرده و هم امکان دسترسی به اموزش کامل نحوه استفاده ازش وجود داره .. ممنون که استفاده از سایتتون راحت هستش

من فکر میکنم‌ فعلا بهترین گزینست برای کسایی که به هردلیل نمیخوان از صرافی خارجی استفاده کنن. چون هم لوریج داده، هم تنوع بازارش خوبه.