معاملات تعهدی از جمله ابزارهایی هستند که به معاملهگران امکان افزایش حاشیه سود و دریافت سود از بازار نزولی را میدهند. معاملاتی که در بازارهای مالی جهانی با عنوان Margin Trading شناخته میشوند و در بین معاملهگران ارزهای دیجیتال از اهمیت بالایی برخوردارند.
درود بر شما. این صرافی یه برنامه ای داره که خیلی کند و کم سرعته و منو و چیدمان جالبی نداره نسبت به سایر برنامه های مشابه!
مدت یکماه ثبت نام کردم و تائید هویت هم انجام دادم ولی وقتی وارد بدنامه میشم میزنه که باید تایید بشوید!
لطفا ایرادها ی برنامه هارو هم بگید
یک قابلیت خوبی که این صرافی داره برداشت آنی تومنه که واقعا تجربه خوبیه و لذت میبره آدم . معامله تعهدی هم کامل تست میکنم ولی خیلی هیجان انگیزه که پولمون رو بابت انجام معاملات اهرمی از کشور خارج نکنیم و به کسب و کار داخلی کمک کنیم .
به نظرم خیلی قابلیت خوبیه و خیلی خوشحال شدم که تو صرافی ایرانی این قابلیت وجود داره . کاش بازار های بیشتری هم اضافه بشه و اهرم بالاتر هم قرار بدن برای قرض گرفتن . مرسی
واقعا عالیه که یه صرافی ایرانی معاملات مارجین رو فعال کرده من فقط این مورد رو تو صرافی های خارجی دیده بودم و این اولین صرافی ایرانی هست که این فرایند رو دیدم دارن انجام میدن ، من توی صرافی تبدیل بسیار راحت تونستم ثبت نام و احراز هویت انجام بدم و بخاطر پاسخگویی سریع پشتیبان ها و رسیدگی هایی که انجام میدن از دید من یک صرافی همچی تموم هست
خیلی خوبه که یه صرافی ایرانی هم معاملات مارجین رو اضافی کرده و هم امکان دسترسی به اموزش کامل نحوه استفاده ازش وجود داره .. ممنون که استفاده از سایتتون راحت هستش