بحث و گفتگو پیرامون «بیانیه مشترک نظام صنفی، انجمن بلاکچین و انجمن فینتک در رابطه با تقابل های شتابزده در زمینه خرید و فروش ارزهای دیجیتال»

یا از خارج تحریمیم یا از داخل. این کشور درست بشو نیست، تو کل دنیا دارن میرن سمت قانونی کردن و گرایش به ایده‌های نو، اینجا همه چی رو ممنوع میکنن

جهان سومی که میگن یعنی این!!!
بی سوادی تا چه اندازه آخه،اینا میخوان کشور روز به روز عقب افتاده تر از دیروز کنند…

غیر مجاز شدن خرید و فروش ارز یعنی بسته شدن راهِ دور زدن تحریم ها، یعنی خروج ارز از کشور، یعنی کاهش بیشتر ارزش ریال، یعنی…. این یک خیانتی است که عده ای به بهانه های پولشویی و خروج ارز در صدد انجام آن هستند. مسئولین کشور باید هوشیارباشند و فریب آنها را نخورند و درحالی که میتوان با قانون مند کردن صرافی ها جلوی پولشویی های احتمالی (که آن هم مردم نیستند) را گرفت، فرصت دورزدن تحریم ها را از عده ای تاجر وارد کننده دارو و … نگیرند.

یعنی الان اگر من با سند و مدرک ثابت کنم که قدرت وارد کردن سرمایه به کشور رو با ترید کردن در فارکس دارم شما بهم مییگید احسنت و راه رو برام باز میکنید که بهتر و بیشتر انجامش بدم یا هر چی دارم و میگیرید و میگید کارت غیر قانونیه؟!!!هه