بحث و گفتگو پیرامون «بیانیه مشترک نظام صنفی، انجمن بلاکچین و انجمن فینتک در رابطه با تقابل های شتابزده در زمینه خرید و فروش ارزهای دیجیتال»

نظام صنفی، انجمن بلاک چین و انجمن فین تک ایران، در ارتباط با حواشی اخیر مبنی بر احتمال مسدودسازی درگاه‌های بانکی وب‌سایت‌های خرید و فروش ارزهای دیجیتال، بیانیه‌ای را منتشر کردند.

بحث و گفتگوی زیر پیرامون مقاله «بیانیه مشترک نظام صنفی، انجمن بلاکچین و انجمن فینتک در رابطه با تقابل های شتابزده در زمینه خرید و فروش ارزهای دیجیتال» شکل گرفته است.

کاملا درست است بنده در حال حاظر با صرافی داخلی کار میکنم و در صورت بسته شدن حساب سرمایه ام را به صرافی های خارجی منتقل میکنم و این یعنی ملیونها کاربر مثل من و در اخر یعنی خروج میلونها دلار ارز از کشور . چه بهتر است این سیستم امن در کشور نگهداری شود تا کاربران سرمایه های که به خارج از کشور منتقل کرده اند را به صرافی های داخلی و قابل اطمینان بازگردانند .

اقا واقعا نمیتونن بفهمن چون سن طرف دانش طرفی که مخاطب ماست کافی نیست اگه بدونه که ما همین الانشم میتونیم از ترکیه پولمانو نقد کنیم یا از هر کشور دیگه اینجوری نمیگن

احسنت ممنون عالیییییی بودواقعیت روگفتیدباشه بلکه انشالله فقط برای یکبارهم شده مسئولین ودولتمردان گوش بدن ودرست عمل کنن بازسنگهاروبه چاههای عمیق نیاندازن.

بخدا 90 درصد این مشکلاتی که ما داریم از تحریم‌های داخلی است و نه خارجی
مردم به پلتفرم‌های خارجی بیشتر اعتماد دارند تا داخلی

از کشورای دیگه اومدن مزرعه استخراج زدن روزی یه میلیارد پول برقشونه حالا حساب کن چقد درامد دارن ک روزی پول برقشون ۱میلیارده تا الان اونا مشکل نبودن ک باعث خیلی از قعطی برق در ۹۰درصد استان ها شدن اینا مشکلی نیس چون درامد داشته واسه شماها
حالا۴تا جوون ایرانی میخوان کسب درامد کنن شما میخواید جلوشون بگیرید مرحبا به غیرتتون

ما الان با صرافی داخلی کار میکنیم بخوان این کارو بکنن صرافی خارجی جایگزین میشه حالا خو دانید.درضمن شما وکیل وسیع مردم هستید مگه؟؟؟؟آقایون زور نزنید کسی دیگه تو بورس سرمایه گذاری نمیکنه

بورس که معلومه چند نفر هستن توی بورس اگر اینکاروکردن همگی طی یک اطلاعیه با ضرر میفروشبم واز بورس بصورت کلی هم خارج میشیم در تمام ایران

وقتی کار دست کاردان و متخصص نباشه نتیجه همین میشه متاسفانه…

خواهشا یه پتیشن (دادخواست) تو سایتتون بزارید همه بریم اونجا امضا کنیم تا بفهمن چند نفر دارن تو این فضا کسب درآمد می‌کنند

تا حقمون نگیریم اروم نمیگیگیریم

متاسفانه شرایط مملکتم جوری شده که ناخودآگاه به یاد کارتون رابین هود افتادم. دولت فقط میخاد از مردم اخاذی کنه

به نظر من این همه هیاهو برای اخاذی کردن از مردم و صرافی هاست . معاملات رمز ارزها تنها فعالیت بدون مالیات کشوره ، اول تهدید می کنند وبعد قوانین سختگیرانه تا این تجارتو کاملا کم سود کنند تا خیلی از مردم از این بازار دلسرد بشن

وزیر اینقدر مستقل نیست بخاد کاری کنه

زمانی که کل دنیا داشتن نتورک مارکتینگ کار میکردن اینا دنبال غیرقانونیش بودن که جلوشو بگیرن زمانی که کل دنیا از نانو استفاده میکردن اینا تازه فهمیدن نتورک مارکتینگ رو میتونن وارد کشور کنند حالا هم وقتی کل دنیا دارن در مورد کسب درآمد از رمز ارزها صحبت می‌کنند اینا دنبال تخریب و جلوگیری داخلی هستند و زمانی که مردم در دنیا صف بستن با دوج کوین و دیگر رمز ارزها برن مریخ اینا تازه میفهمن چه اشتباهی کردن البته که هرکسی به ی آگاهی ساده میفهمه میتونه براحتی حتی در وجود تحریم داخلی رمز ارز بگیره و رشد کنه ولی خب نفع به کل کشور کجا نفع فردی کجا

واقعا چطور چهار تا بیسواد میان تصمیم میگیرن، چرا بعضی از مسئولین نا بیسواد و متحجرن؟؟؟؟ چرا همگان با تکنولوژی و دنیا پیش نمیرن؟؟؟؟ خب خرید و فروش ارز اتفاقا باعث عدم ارز از کشور، برگشت سرمایه به ریال به کشور، چه بسا که این سرمایه ها هزینه کسب و کار و تولید تو کشور بشه و ایجاد اشتغال کنه، انصافا منی که سوادم در حد یه فوق لیسانس بی علم هستم متوجه میشم، چطور وزرای دکترای ما نمی فهمن!!! مگر اینکه مقصود اصلیشون چیز دیگری باشه

البته اول هنرمندان هستند که از مالیات معاف هستن!!!

انشاا… همه دوستان در حوزه ارز دیجییتالو به زودی در خارج از کشور خواهیم دید.به قول قدیمیا ، کلاغی که از درخت گردو قهر کنه ده تا گردو منفعت صاحبش.ما هم سرمایه های مادی و علمی و تجربیمونو میبریم خارج از کشور و اینا هم بمونن با قوانینشو.

ای کاش این دیدگاهها به رئیس جمهور هم منتقل شود تا یه عده با شیطنت بر علیه دنیای رمز ارزها عرض اندام نکنن …تلاش کنیم این کار دست افراد ناشی وغیر کارشناس ورق نخورد …