بحث و گفتگو پیرامون «بررسی اظهارات رئیس بانک مرکزی آمریکا در نشست جکسون هول؛ نرخ بهره باز هم افزایش می‌یابد؟»

اظهارات روز جمعه رئیس بانکی مرکزی آمریکا در جریان نشست جکسون هول گمانه‌زنی‌ها درباره افزایش نرخ بهره در این کشور برای دوره بعدی یا تا پایان سال ۲۰۲۳ را تقویت کرد. این در حالی است برخی اقتصاددان‌ها بازگشت زودهنگام فدرال رزور از سیاست‌های انقباضی را پیش‌بینی می‌کنند.

بحث و گفتگوی زیر پیرامون مقاله «بررسی اظهارات رئیس بانک مرکزی آمریکا در نشست جکسون هول؛ نرخ بهره باز هم افزایش می‌یابد؟» شکل گرفته است.

رک بگم،همه تو کشتی هستیم….یعنی هرکی سوار بر این کشتی به ظاهر پر زرق و برق نشده تا الان قطعا شده….و این موضوع من رو میترسونه…اگر بیت کوین تا قبل کریسمس سالی که توش هستیم یعنی ۲۰۲۳ حرکت صعودیش رو شروع نکنه پیشبینی تقریبا تلخی دارم براتون اونم اینه که سال ۲۰۲۴ و ۲۰۲۵ هم ما به شرایط نزولی و تثبیت ادامه میدیم و شاید اواسط ۲۰۲۵ استارت بول مارکت جدید باشه،و زیاد خوشحال کننده هم نیست چون حتی اگر ۲۰۲۵ هم حرکت صعودیش رو شروع کنه خیلی بخواد حرکت کنه نهایتا تا سقف قبلی خودش یا نرسیده به سقف قبلی خودشه،من نمیتونم قبول کنم که مارکت بریزه و کل افراد آماتور (از جمله خودم) رو سوار کشتی کنه بعد ببره به جزیره پولدارا برسونه…این کار مارکت ساز حرفه ای نیست

نا امید نباش میره بالا زیاد هم میره فقط شما هنگام رسیدن به سقف قبلی نظارگر باش و چیزی نفروش که نتیجه چند سال هولد کردنت بیهوده نباشه