تجربه شخصی در مورد بیت کوین

هعی ، دنیا رو ببین ، پارسال بیتکوین نود ملیون بود ، خیلی راجبش تحقیق کرده بودم ، به بابام و مامانم التماس کردم برین بخرین ، خودم پول نداشتم ، سن قانونی هم نبودم و نمیتونستم احراز هویت کنم ، گفتم بابا ، برین یه ملیون بخرین ، سرمایتون به خدا خیلی زیاد میشه ، میگفتن هه ، تو جوونی ، یه چیز دیدی ، اصن این بیتکوین چی هست ، میتونیم بگیریم تو دستمون ؟ نه ، ادم باید یه چیزی بخره که بتونه بگیره تو دستش . بعد یه واحد اپارتمان داشتیم ، فروختن ، رفتن طلا خریدن چون میتونستن بگیرن تو دستشون چیزی که خریدنو:man_facepalming:t2::man_facepalming:t2: و الان دویست ملیون ضرر کردن ، به روی خودشون هم نمیارن ، بعد بهشون میگم باباجان ، نمیخواد بری میلیاردی سرمایه گذاری کنی ، یه چند ملیون بده من ، یه چند تا دستگاه استخراج بیتکوین بخرم ، میگه نه ، هزینه برقش چی ، ممکنه ضرر کنیم ، چند تا از دوستام بهم گفتن دیگه فایده نداره استخراج:unamused_face: پ ن :اینا همون دوستایی اند که گفتند برو طلا بخر . الانم بابام بدون هیچ اطلاعی به من میگه هزینه برقش زیاده ، اینکار عملی نیس ، میگم بابا همه چیز حساب کتاب داره ، همه چیز مشخصه ، قبول نمیکنه
پ.ن: یه نفر اگه با سند و مدرک حرفی میزنه ، منطقی بشینین به حرفاش گوش بدین ، تجربه خودتونو بذارید دم کوزه ، چیزای جدید رو تجربه کنید .
من که فعلا درگیر کنکورمم امسال خودمم میرم دنبال هدفام ، از کسی هم انتظار کمک ندارم ، امیدوارم همگی موفق باشید .

بچسب به درسات تهش ی چیزی بشه بچه
این بازار حرفه ایه
امثال شما ها بودن ک اومدن تو بورس ایران و ی کاری کردن که تورم ما اینقدر زیاد شه
کار تخصصیه مگه بچه بازیه که هر کی بیاد توش
امثال تو منو که با بورس کار میکردم اونم چندین سال مجبور کردن ول کنم بیام اینور فقط
گند نزنید به بازار ها

با چند ملیون دستگاه اگه سراغ داری آماری بده بخریم من ی جا قیمت کردم میگفت 35 ملیون