بعدازظهر روز گذشته (۲۱ شهریور ۱۴۰۲) خبرهایی غیررسمی درباره هک احتمالی صرافی کوینکس و سرقت میلیونها دلار ارز دیجیتال از این پلتفرم در شبکههای اجتماعی دستبهدست میشد. ساعاتی بعد، کوینکس رسماً این حمله را تأیید و درباره اقدامات امنیتی تیم خود توضیحاتی به کاربران ارائه کرد. با توجه به تعداد زیاد کاربران ایرانی فعال در این صرافی خارجی، در این مطلب اقدامات امنیتی لازم برای معاملهگران این پلتفرم را توضیح دادهایم.
طرف صحبتم با اونایی هست که بیدار میخوان باشند،اونایی که خودشون رو به خواب میزنن و با خودشونم درگیرن کاری ندارم،اگر به عنوان یک فرد حقیقی یا حقوقی که تو کشور تحریم شده زندگی میکنی بنا به دلایل مختلف از معامله کردن تو صرافی های خارجی پرهیز کن،بیخیال ترید کردن و دو قرون کمتر کارمزد بشو،اگر معامله گری اصلا اینجا چیکار میکنی؟جات تو فارکسه برو یه بروکر درست و درمون پیدا کن اونجا بیت کوین و اتریوم هم داره اتفاقا کارتو بکن،اگر اماتوری دلیل اصرار معامله تو صرافی خارجی رو نمیفهمم،حتما باید پولتو از دست بدی تا تجربه بشه؟
با سلام خدمت دوستان عزیز :
میدونم الان شرایط خیلی از دوستانی که سرمایه هاشون تو این صرافیه مثل خود بنده اصلا خوب نیست ، ولی بیاید با کمک همدیگه و اطلاع رسانیه سریع اخبار به همدیگه کمک کنیم تا هممون به پولمون برسیم. از ادمین محترم هم خواهش میکنم اگز میتونن شماره دوستان رو اجازه بدن تو کامنتها ثبت بشه تا بتونیم باهم ارتباط بگیریم . 09191902124 محسن هستم مال باخته
همینکه به فارکس میگی دوزار و فکر میکنی 5 تا جفت ارز داره مشخصه چه در چه سطح ترید هستی
من معمولا کامنت نمیزارم ولی جواب شما رو باید داد
محض اطلاع شما باید بگم فارکس قانونی نداره بازار آزاده بدلیل بروکری بودن هیچ کنترلی بر نحوه سفارشگذاری نداری و در حال رقابت با بانک مرکزی هستی ممکنه بهترین قیمت رو رو دریافت نکنی در نتیجه شفافیت معامله نسبت به ارز دیجیتال کمتره و شما هیچ تسلطی بر اقتصاد کلان و پلیتیک نداری ولی در کریپتو حجم معاملات مشخصه
معامله حرفه ای در فارکس نیاز به بررسی فاکتورهای اقتصادی داره که توی اون دو روزی که فارکس تعطیله علاوه بر چارت ها فاکتورها هم بررسی میشه و هزار دلیلی که هر لحظه میتونه توی قیمت تاثیر بزاره. کی گفته نوسان چارت کریپتو بیشتر از فارکسه ؟
اهرم و لورج فارکس هم قابل قیاس با کریپتو نیست.معامله در کریپتو بسیار کم هزینه تر و ساده تر از فارکسه دوست عزیز
این هارو کسی میگه که 10 سال فعال تو بازارهای سرمایس
تا صبح میتونم برات دلیل بیارم ولی حوصلش نیست
اینارو جایی بگو که هیچ تریدری نباشه
فارکس نوسان 1% داره ؟؟؟؟؟؟
تا حالا وارد این بازار مالی شدی ؟ یه نگاه به چارتاش انداختی ؟ با اون لوریج و اسپرد تو یه لحظه ممکنه بیچاره شی همه سرمایت دود شه مرد مومن از 1% حرف میزنی ؟باز توی ارز دیجیتال ارز خریداری شده صاحبشی میاد تو ولت ضرر کردی باز میدونی اون تعداد ارز رو داری صبر میکنی بعد میفروشی. تو فارکس از این خبرا نیست معامله فقط باز و بسته میشه تا زمانی که معامله بازه تمام سرمایت درگیره همون لحظه یه جای دنیا یه اتفاقی بیفته یا کسی چیزی بگه بازار زیر و رو میشه کاملا برعکس گفتی جای کریپتو رو با فارکس عوض کنی جملت درست میشه!
خودم یه مدت درگیر فارکس بودم ولی دیدم کار من نیست پر از استرسه ارز دیجیتال کم ریسک تره
همین دید غلط رو نگه دار وارد فارکس نشو
هک یه موردی هست که توی دنیای امروز زیاد اتفاق میوفته ، اما مدیریت و نحوه برخورد اون مهمه.من چند سال هست که با کوینکس کار میکنم و حقیقتا راضی بودم فقط بسته شدن واریز و برداشت کمی دلهره داره که با پشتیبان صحبت کردم گفت بخاطر ایمن کردن دارایی ها هست و حجتی شنیدم که هفته اینده واریز و برداشت ازاد میشه
آخه کریپتو رو با فارکس دوزاری مقایسه میکنیدپنج تا جفت ارز مسخره داره با نوسان یه درصدی روش ترید کریپتو که مثل فارکس نیست خط کشی کنی رو چارت ما با ششصد تا ارز طرفیم با نوسان های زیاد هر روز دو تا ش و شکار میکنیم با سودهای عجیب کوینکس هم دو روز دیگ برداشت رو باز میکنه الآنم که ترید هنوز فعاله کل سایت که از دسترس خارج نشده فقط برداشت اونم برا امنیت