بحث و گفتگو پیرامون «پنکیک سواپ چیست؟ آموزش صفر تا صد صرافی غیرمتمرکز PancakeSwap»

پنکیک سواپ (Pancake swap) یک پلتفرم صرافی غیرمتمرکز است که بر بستر شبکه بی‌ان‌بی چین (BNB Chain) توسعه داده شده و یکی از بزرگ‌ترین پلتفرم‌های دیفای در اکوسیستم بایننس به شمار می‌رود.

بحث و گفتگوی زیر پیرامون مقاله «پنکیک سواپ چیست؟ آموزش صفر تا صد صرافی غیرمتمرکز PancakeSwap» شکل گرفته است.

بسیار عالی کامل و جامع ممنون

ارز شیبا از کدوم پلتفرم استفاده میشه؟

تشکر. خیلی خوب و جامع و کامل بود.

دوستان
یه مقدار ارز GMR داشتم میخواستم تبدیلش کنم به بی ان بی
این ارور میاد
کسی میدونه چیه منظورش
The transaction cannot succeed due to error: PancakeRouter: INSUFFICIENT_OUTPUT_AMOUNT. This is probably an issue with one of the tokens you are swapping.
هر کاری کردم نتونستم تبدیل کنم

سلام
ممنون بابت آموزش خوبتون
فقط یک سوال داشتم، totalsupply ای که در قسمت add نقدینگی نشان داده میشه و به کیف پول فرد ارائه دهنده نقدینگی واریز میشود، چگونه محاسبه و تعیین میشود.
به طور مثال در تصویر آموزش شما در ازای واریز 1.01 cake و 0.0493178 BNB ، توکن های LP شده 0.195551 و سوال من اینکه این مقدار چطور محاسبه میشود؟

سلام درمورد خطاهای پنکیک سواپ هم توضیح می دادین عالی بود

سلام خسته نباشید.ی ارز خریدم الان میخوام با بی ان بی دوباره جابجاش کنم نمیشه این ارور میاد
the input token cannot be transferred
there may be an issue with the input token
چاره چیه چیکار باید کنم

سلام،دوستان کن پارسال یه مقدار توکن cake داخل صرافی پنکیک سواپ توی قسمت pools استیک کردم،اما الان که رفتم ببینم تو چه وضعتیته اصن هیچی بهم نشون نمیده،کلا پریده،کسی میدونه مشکل کجاس؟کیف پولمم کانکته،تراست ولتم هس

باسلام،چطور میتونم وارد ارز های صرافی ها بشم و بتونم در پیش فروش ها شرکت کنم،سپاس

سلام لطفا نحوه فروش ازکیف پول تراست ولت درپنکک سواپ توضیحات بیان فرمایید ومن گیج شدم من منا مسک کار نمیگنم لطفا راهنمایی کنید