بحث و گفتگو پیرامون «دلارزدایی چیست؟ اگر دلار آمریکا سقوط کند چه اتفاقی می‌افتد؟»

در دنیایی که سال‌‌های متوالی به‌شدت به دلار ایالت متحده وابسته بوده است، جنبش روبه‌رشدی در جهت حذف دلار آغاز شده که پیوسته در حال گسترش است. کشورها در سرتاسر جهان به‌دنبال روش‌هایی برای کاهش اتکای خود به دلار هستند زیرا از خطرها و آسیب‌پذیری‌های ناشی از سلطه آن بر بازارهای مالی خسته شده‌اند.

بحث و گفتگوی زیر پیرامون مقاله «دلارزدایی چیست؟ اگر دلار آمریکا سقوط کند چه اتفاقی می‌افتد؟» شکل گرفته است.

دلار نابود شده س من خودم دیدم یه یوتیوبر یه دلار اتیش زد نابودش کرد
ولی قدرت دلار تا عمر ما قد بده قویتر خواهد شد که ضعیفتر نخواهد شد
59.8 درصد نزدیک شصت درصد سلطه داره کی میخاد جلوش وایسه ؟ rmb چین با دو درصد؟
اعتماد بنفس چین داشتم با خلال دندون شکار فیل میرفتم

پشتوانه و تقویت قدرت نظامی اقتصادی سیاسی یک کشور اول از همه دموکراسی و ازادی اون کشور هستش که باعث میشه پیشرفت کنه. چون وقتی ازادی انتقاد. ازادی بیان . ازادی تفکر داشته باشن میتونن ایده ها رو اول عنوان و بررسی و بعد پیاده کنن. هیچ پشتوانه ای قوی تر از اقتصاد برای بالا بردن ارزش پول کشوری نیست. و برای اقتصاد پویا باید دموکراسی وجود داشته باشه که بشه از نخبه ها استفاده کرد. هرچی علم و دانش یک کشور قوی تر باشه در همه زمینه ها هم قوی وارد میشه. و حرفی برای گفتن نمیذاره. هیچوقت دلار امریکا نزولی نخواهد بود. چون ازادی تقریبا کاملی داره. و هیچ کشوری هم نمیاد حتی رو پول خودش و حتی طلا سرمایه پشتوانه ای ایجاد کنه. چون قدرتشو نداره که پیشرفت کنه. فقط در یک صورت میشه طلا رو ذخیره ارزی دونست که جنگ باشه. مثل جنگ دوم جهانی.که هر لحظه امکان سقوط بنیان کشورها وجود داشته. نه بخاطر درگیر جنگ شدن. حتی بخاطر پخش شدن پول تقلبی در گردونه اقتصاد کشور. و این حجم زیاد پول چه تقلبی و چه واقعی خودش تورم رو ایجاد میکنه.

ممنونم از مقاله خوبی که نوشتید

با توجه به تاریخ دلار به راحتی می‌شه گفت دلار به شدت قدرتمند بوده و سیاست‌هایی که اون رو به قدرت رسانده موجوده و حتی به روز رسانی شده و حتی اقتصاد دانان بزرگی این روزها را پیش بینی کرده و حتما راه حل مناسب را به سیاستمداران انتقال داده اند به نظرم اگر اکنون در حال مشاهده کاهش قدرت دلار هستیم مطمعن هستم آمریکا در حال جایگزینی نظام مالی جدیدی است که در آینده بسیار پر قدرت تر از دلار ادامه خواهد داد و حتی کشورهای دیگر در برابر آن نو آوری قدرت عرض اندام هم نخواهند داشت

دلار پول یک کشور نیست که ارزش آن کاسته بشه پشتوانه دلار صنعت وفناوری هست همه این مطالب برای منحرف کردن ذهن از قدرت دلار موجب محبوبیت بیشتر دلار که ذخیره جهانی هست خواهد شد