بحث و گفتگو پیرامون «چگونه nft بسازیم و بفروشیم؟ آموزش کامل ساخت nft»

NFTها یا توکن‌های غیرقابل تعویض، یکی از داغ‌ترین موضوعات در دنیای ارزهای دیجیتال و هنر دیجیتال هستند. اگر شما هم به‌عنوان یک هنرمند یا فعال بازار، علاقه‌مند به ساخت و فروش NFT خود هستید، این راهنمای گام‌به‌گام را دنبال کنید. در این مقاله باهم به‌طور کامل یاد می‌گیریم چگونه NFT بسازیم و بفروشیم.

بحث و گفتگوی زیر پیرامون مقاله «چگونه NFT بسازیم و بفروشیم؟ آموزش کامل ساخت NFT» شکل گرفته است.

1 لایک

کارمزد اتریوم خیلی بالاست کسی می دونه چکار کنیم کارمزدش کم باشه؟

من یکی رو می شناسم که نقاشی های عالی می کشه به نظرتون اگه به صورت ان اف تی بفروشم به فروش میره؟؟

این آثار اینقدر ارزش ندارن،این یه پوشش برا پولشویی بنظرم

بنظر می رسد همانطور که بعضی شرکتها، سایتها و نام ها برند می شوند با این روش اپلکیشن های کاربردی هم بتونند بعنوان یک توکن غیر مثلثی وارد این گردونه شوند و مشتریان خود را پیدا کنند و ارزشمند تر شوند .
درست متوجه شده ام یا نه ؟

کارمزدهای اتریوم خیلی بالاست راه دیگه ای هم هست؟

عالي بود .ممنون از توضيحات خوبتون.

لطفا در مورد نحوه تماس با مدیریت سایت بفرمایید،ادرس ایمیل یا شماره تماسی با دفتر شما موجود نیست؟

آیا میشه تمام مراحل با گوشی رفت یا نیاز به یک لب تاپ هم هست ؟

سلام من توی کوین کوپ مارکت کلی دارم نمیتونم بفروشمش

سلام نه از طریق قراردادهای هوشمند هم امکان‌پذیر هست اما اگر توسعه‌دهنده نباشید، راحت‌ترین راه استفاده از همین پلتفرم‌هاست چون نیاز به کدنویسی ندارند.

عالی بود دمتون گرم

سلام
من کارمو رو شبکه پلیگان گذاشتم، اما وقتی سرچ کردم قیمتشون نمیاره . ینی چی؟

من گذاشتم اما قیمت شو نشون نمیده

سلام من به صورت حرفه ای فتوشاپ انجام میدم یعنی میتونم فایل هایی که درست میکنم رو (هر چی که باشه) به صورت nft بفروشم؟

سلام وقت بخیر، من دوتا nft روی شبکه پالیگان خریدم، و اون رو توی کیف پولم نمایش داده نمیشه، و از طرفی اوپن سی هم اکانت منو مسدود کرده، من وارد سایت rarible شدم و اونجا اکانت ساختم، ولی باز تو اون سایت هم نمیتونم nft هام رو ببینم و از من آدرس کالکشن رو میخواد میشه راهنمایی بفرمائید که چکار کنم و این آدرس رو از کجا به دست بیارم؟

باشه، و شما هم از این به بعد از واژه های فارسی بیشتر استفاده کنید!
مثلا به جای پیتزا بگید : کش لقمه خوشمزه - یا به جای کروات بگید : دراز آویز زینتی _ یا به جای ساندویچ بگید : دراز لقمه خوشمزه ! و خیلی چیزای دیگه!
(جمع کنید این بساتو)

خیلی عالی بود توضیحات ممنونم . سوالی داشتم در این نورد که آیا ثبت ان اف تی رو بستر پالیگان کارمزدش بعد از ارسال ان اف تی از مبلغ واریز شده از جانب خریدار کم میشه !؟ یا اینکه باید حساب پالیگانمونو شارژ کنیم برای فی تراکنش و این گس فی آیا قبل ارسال ان اف تی به حساب خریدار از ما کم میشه یا نه بعد از خرید مبلغ واریز شده از جانب فروشنده این گس فی رو پرداخت میکنه !؟

:grinning_face_with_smiling_eyes: پسر خوب تو‌که کار بلدی خب آموزش تو یوتیوب زیاده کارتو خودت انجام بده به نفعته