NFTها یا توکنهای غیرقابل تعویض، یکی از داغترین موضوعات در دنیای ارزهای دیجیتال و هنر دیجیتال هستند. اگر شما هم بهعنوان یک هنرمند یا فعال بازار، علاقهمند به ساخت و فروش NFT خود هستید، این راهنمای گامبهگام را دنبال کنید. در این مقاله باهم بهطور کامل یاد میگیریم چگونه NFT بسازیم و بفروشیم.
بنظر می رسد همانطور که بعضی شرکتها، سایتها و نام ها برند می شوند با این روش اپلکیشن های کاربردی هم بتونند بعنوان یک توکن غیر مثلثی وارد این گردونه شوند و مشتریان خود را پیدا کنند و ارزشمند تر شوند .
درست متوجه شده ام یا نه ؟
سلام وقت بخیر، من دوتا nft روی شبکه پالیگان خریدم، و اون رو توی کیف پولم نمایش داده نمیشه، و از طرفی اوپن سی هم اکانت منو مسدود کرده، من وارد سایت rarible شدم و اونجا اکانت ساختم، ولی باز تو اون سایت هم نمیتونم nft هام رو ببینم و از من آدرس کالکشن رو میخواد میشه راهنمایی بفرمائید که چکار کنم و این آدرس رو از کجا به دست بیارم؟
باشه، و شما هم از این به بعد از واژه های فارسی بیشتر استفاده کنید! مثلا به جای پیتزا بگید : کش لقمه خوشمزه - یا به جای کروات بگید : دراز آویز زینتی _ یا به جای ساندویچ بگید : دراز لقمه خوشمزه ! و خیلی چیزای دیگه! (جمع کنید این بساتو)
خیلی عالی بود توضیحات ممنونم . سوالی داشتم در این نورد که آیا ثبت ان اف تی رو بستر پالیگان کارمزدش بعد از ارسال ان اف تی از مبلغ واریز شده از جانب خریدار کم میشه !؟ یا اینکه باید حساب پالیگانمونو شارژ کنیم برای فی تراکنش و این گس فی آیا قبل ارسال ان اف تی به حساب خریدار از ما کم میشه یا نه بعد از خرید مبلغ واریز شده از جانب فروشنده این گس فی رو پرداخت میکنه !؟