بحث و گفتگو پیرامون «چگونه در معاملات تارگت (هدف) مشخص کنیم؟»

بسیاری از معامله‌گرها تمام زمان و انرژی خود را صرف یافتن بهترین نقطه ورود به معامله می‌کنند، اما پس از آنکه وارد معامله شدند، سردرگم می‌شوند و نمی‌دانند چگونه باید معاملات خود را مدیریت کنند. حاصل این جریان در معامله‌گرها کاهش اعتماد به نفس، تصمیم‌گیری احساسی، ازدست‌دادن فرصت‌ها و انجام اشتباهاتی است که بعداً ثمری جز پشیمانی ندارند. دانش در مورد چگونگی تعیین اهداف در معاملات بسیار مهم است، اما اغلب نادیده گرفته می‌شود.

بحث و گفتگوی زیر پیرامون مقاله «چگونه در معاملات تارگت (هدف) مشخص کنیم؟» شکل گرفته است.

مطالب بنطرم خوبه ولی من
صفر کیلومترم تازه واردم باید از کجاشروع کنم

اول برو تو یه صرافی ثبت نام کن
دردسر داره و طولانی ولی تا وقتی نتونی تو صرافی پول بزاری هرچقدر هم سواد داشته باشی فایده نداره
آموزش استفاده از صرافی اولین کاره

سلام ، عالی بود

ممنون. از اطلاعاتتون

ممنون،بسیار عالی بود.خیلی استفاده کردم.هم علمی بود هم تجربی

سلام
به نظرم عکس مربوط به روش اولا برعکس گفتیدا ؟؟
هدف پایینتر از نقطه وروده ؟؟؟

برادر یرای شروع نه برو تو صرافی نه پولی بیار تو بازار که همش برباد میدی.نیازی هم نیست چند میلیون پول دوره های ارز دیجیتال تحلیل تکنیکال بدی.فقط شروع کن به مطالعه مطالب اموزشی همین سایت و کتاب خواندن یادگیری تحلیل تکنیکال و اموزش یادگیری بعد از چند ماه که مسلط شدی اروم اروم وارد بازار بشو. سعی کن هم دچار ترس فومو نشی{از غافله عقب موندن}

آينده یعنی وینک

نقطه ورود و اشتباه نمایش داده پایین تره

اگه خواستی بگو من فیلم همون چند میلیونی که آقایون میگن رو دارم اونم رایگان نه با پول بگیرم خواستی برات بفرستم