بحث و گفتگو پیرامون «پس از استخراج ۲۱ میلیون واحد بیت کوین چه خواهد شد؟»

فقط ۲۱ میلیون واحد بیت کوین وجود خواهد داشت. به‌محض اینکه کار استخراج همه آنها به پایان برسد، هیچ واحد بیت کوین جدیدی به این شبکه اضافه نخواهد شد، اتفاقی که باید در حدود سال ۲۱۴۰ رخ دهد. بلاک چین بیت کوین بر مبنای کنترل و محدودیت عرضه طراحی شده است، یعنی در دوره‌های زمانی مشخص فقط تعداد معینی بیت کوین تازه‌استخراج‌شده می‌تواند استخراج و وارد شبکه بیت کوین شود تا اینکه این تعداد به عدد ۲۱ میلیون واحد کوین برسد. هنگامی که ۲۱ میلیون واحد بیت کوین استخراج شد، شبکه تا حد زیادی همان عملکرد فعلی را دنبال خواهد کرد، اما ماینرها با تأیید تراکنش‌ها فقط از کارمزدها سود خواهند برد.

بحث و گفتگوی زیر پیرامون مقاله «پس از استخراج ۲۱ میلیون واحد بیت کوین چه خواهد شد؟» شکل گرفته است.

تا اون موقع ما هفت کفن پوسوندیم

بیت کوین زیر نظر مستقیم امریکا به وجود امده و اسم پروژه ساتوشی بوده

داداش چشم بسته غیب گفتیا:joy::joy::joy:

مسخره کردین بابا جمع کنین این کامنتای مفت و

ن گل اینو طبق زمان جلو میرن هم الان هم کامپیوتر گوگل هست ولی قادر نیست چون یه برنامه ریزی در بیت کوین هست که از یک سرعتی بالاتر نمیشه استخراجش کرد

:sweat_smile::sweat_smile:
کوووو تا اون روز ما همه مردیم اقاا:joy:

اقتصاد آمریکا در حال افول است حالا بیاد بیت کوین درست کند جوک قشنگی بود

امکان نداره، شبکه سختی خودشو با میانگین قدرت استخراج کنندگان هماهنگ میکنه

مطالب بسیار عالی بود:check_mark:

در کل باید دید تکنولوژی آینده و کوانتوم چه کاری با ماینینگ میکند و به احتمال زیاد آخرین بیت خیلی زودتر استخراج میشود.

بیت کوین و صنعت کریپتو کارنسی در واقع برای ماسون هاست ، برای در دست گرفتن ۸۰ درصد از سرمایه و اقتصاد کل دنیا …
باید دید چه هدفی رو در آینده به دنبال داره…
این تکنولوژی ، هم فرصته و هم تهدید…
ولی خب قطعاً برای کسی که دانش اقتصادی کمتری داره تهدیده… برای دولت ها و بانک های بزرگ در آینده تهدیده ، ولی برای تمام قشر مردم و شرکت های توسعه یافته دانش بنیان و سرمایه گذاران بزرگ و کوچک بسیار حائز اهمیت و پر سود خواهد بود…
این فقط نظر شخصی بنده به عنوان محقق و مهندس نرم افزار تا این لحظه است..
۲۹ اسفند ۱۳۹۹

قیمت بیت تا اون موقع به بالای پانصد هزار شایدم یک میلیون دلار برسه.

اگر منظورتان ابر رایانه ها باشند باید بگم کماکان هم این رایانه ها هستند.پس دلیل استارت ماینینگ‌چیست؟
ابر کامپیوتر ها همین الان وجود دارن با قدرتی ملیون ها برابر بیشتر از ماینر
به نظرت مدیران و صاحب نظران اون سیستم ها(ابر کامپیوتر )چرا حاضر نیستن چند روز بخشی از قدرت پردازش سیستم رو اختصاص ماینینگ‌کنن؟
شاید یکی از او کامپیوتر ها در عرض چند ماه همشو ماین کنه
دلیل چیه؟
دلیل رو بفرما

تکنولوژی قطعا متفاوت خواهد بود ولی اایا شکل پول هم ممکن است فرق کند؟

امیدوارم بتونیم ازپسِ بانکرها بیایم چون همه ی تلاششون رو میکنن که نزارن رمزارزها رشد کنن!

کی زندس کی مرده 2140ما 2077سایبری رو ببینیم بقیش پیش کش

میشه دلیلش و بگین؟

سلام عیدتون مبارک
من میخواستم ماینر بخرم یکی از دوستام گفتن بیتکوین داره تموم میشه مراقب باش نمونه دستت بخاطر همین دلسرد شدم حالا این متن رو که خوندم نوشته بالای ۱۰۰سال یعنی تموم نمیشه :neutral_face:من بتونم ۴سال کار کنم باهاش برام کافیه

حالا بخرم یا ن؟!!