فقط ۲۱ میلیون واحد بیت کوین وجود خواهد داشت. بهمحض اینکه کار استخراج همه آنها به پایان برسد، هیچ واحد بیت کوین جدیدی به این شبکه اضافه نخواهد شد، اتفاقی که باید در حدود سال ۲۱۴۰ رخ دهد. بلاک چین بیت کوین بر مبنای کنترل و محدودیت عرضه طراحی شده است، یعنی در دورههای زمانی مشخص فقط تعداد معینی بیت کوین تازهاستخراجشده میتواند استخراج و وارد شبکه بیت کوین شود تا اینکه این تعداد به عدد ۲۱ میلیون واحد کوین برسد. هنگامی که ۲۱ میلیون واحد بیت کوین استخراج شد، شبکه تا حد زیادی همان عملکرد فعلی را دنبال خواهد کرد، اما ماینرها با تأیید تراکنشها فقط از کارمزدها سود خواهند برد.
بیت کوین و صنعت کریپتو کارنسی در واقع برای ماسون هاست ، برای در دست گرفتن ۸۰ درصد از سرمایه و اقتصاد کل دنیا …
باید دید چه هدفی رو در آینده به دنبال داره…
این تکنولوژی ، هم فرصته و هم تهدید…
ولی خب قطعاً برای کسی که دانش اقتصادی کمتری داره تهدیده… برای دولت ها و بانک های بزرگ در آینده تهدیده ، ولی برای تمام قشر مردم و شرکت های توسعه یافته دانش بنیان و سرمایه گذاران بزرگ و کوچک بسیار حائز اهمیت و پر سود خواهد بود…
این فقط نظر شخصی بنده به عنوان محقق و مهندس نرم افزار تا این لحظه است..
۲۹ اسفند ۱۳۹۹
اگر منظورتان ابر رایانه ها باشند باید بگم کماکان هم این رایانه ها هستند.پس دلیل استارت ماینینگچیست؟
ابر کامپیوتر ها همین الان وجود دارن با قدرتی ملیون ها برابر بیشتر از ماینر
به نظرت مدیران و صاحب نظران اون سیستم ها(ابر کامپیوتر )چرا حاضر نیستن چند روز بخشی از قدرت پردازش سیستم رو اختصاص ماینینگکنن؟
شاید یکی از او کامپیوتر ها در عرض چند ماه همشو ماین کنه
دلیل چیه؟
دلیل رو بفرما
سلام عیدتون مبارک
من میخواستم ماینر بخرم یکی از دوستام گفتن بیتکوین داره تموم میشه مراقب باش نمونه دستت بخاطر همین دلسرد شدم حالا این متن رو که خوندم نوشته بالای ۱۰۰سال یعنی تموم نمیشه من بتونم ۴سال کار کنم باهاش برام کافیه