بحث و گفتگو پیرامون «نماینده مجلس خواستار اقدام سریع بانک مرکزی و سازمان بورس در زمینه رمزارزها شد»

ایول گل گفتی دمت گرم

هر کی از خواب بیدار میشه یه فرمایشی میفرمایند دیگه..

دلش نسوخته تحمل نداره ملت سودی ببرند مشکل اصلی اینه

تو اگر به فکری برو جلوی دزدها رو بگیر که بهشون میگین اختلاسگر.

تمام حرف حدیث و،،،،همه ی شماها برای خسارت به مردم نه کشور هدفتان هم مشخص ،مالیات مالیت ،واقعا خدا خیرتان دهد (الا برکت ا…)

جاداره بهش بگیم برادر فقط یه جارو که دولت ورود کرده و دخالت کرده درستش کردید که ارز دیجیتال رو درست کنید

ما ترکا یه مثل داریم که میگه:عمی وای دردی دییر زمی وای دردی دی.یعنی افسوس خوردن واسه مردن عمو نیست افسوس واسه زمینی که از عمومانده هس

شکر خوردی گرگ گوسفند نما جاموندین ایندفعه مردم جلوترند

مردم و مملکت را به نابودی کشاندن با این سیاست اشتباه

مردم‌ پولشونو میسوزونن ولی دیگه تو بورس نمیزارن خیال همتون راحت

به جای پاک کردن صورت مسئله بهتره اوضاع بورس رو بهتر کنید که مردم رو بیچاره کردین،مطمئن باشین اگه نوسانات رمز ارز هم دست شما بود تا حالا مردم رو به خاک سیاه نشونده بودین که خوشبختانه جهانیه

اینقدر خوبه دستشون به هیچ جا بند نیست برای جلوگیری از این یکی. اصلا کیف داستان به همینه که دوست دارن ولی نمیتونن جلوش رو بگیرن.
ولی بذارید راهش رو بهشون یاد بدم. برای جلوگیری از ورود مردم به بازار رمز ارز سعی کنید بازاری بسازید که به همین اندازه بهش اطمینان پیدا کنن مردم‌. در مورد بورس حرف نمیزنم که تا صد سال دیگه کسی حوالی اون پیدا نمیشه. :face_blowing_a_kiss:
تنها راه جلوگیری از رمز ارز قطع اینترنت و قطع برق هست. :roll_eyes:

هرکی میاد ی نظری میده میره بکشید بیرون از ما اقا جان ما میخایم بریزیم تو چاه پولمونو نمیایم تو بورس ول کن مارو شما با همون نفت امرار معاش کن

یا خدا نظر عضو کمیسیون اقتصادی مجلس کشور من اینه
پس بگو چرا من با مدرک فوق لیسانس دارم مسافر کشی میکنم:pensive_face::pensive_face:

من با اینا موافقم بنظرم ما نباید اینجا سود کنیم به قول ماران مدیری باید پولا رو بیاریم تو بورس تا آتیشش بزنن

تاارزو پس نگیریم آروم نمیگگیریم خب از خارج میگیرم سخت نیس که

شما اول بورس رو درست کن بعد بیا درباره ارز دیجیتال اظهار نظر کن

خدایا چرا اینا دست از سر ما بر نمیدارن اختیار پولمونم دیگه نداریم

آفرين به شما خيلي بهتون تبريك ميگم متأسفانه منم مثل دوست شما با طناب پوسيده اينا رفتم ته چاه

تمام بیت کویین های ایرانیا رو بفروشن باعث یه نوسان یه درصدی در قیمت نمیشه مگر ایرانیا چند درصد بازار رو توی دست دارن هیچی .یه نهنگ به تنهایی اندازه ده برابر ایرانیا بیت کویین داره