بحث و گفتگو پیرامون «نماینده مجلس خواستار اقدام سریع بانک مرکزی و سازمان بورس در زمینه رمزارزها شد»

مجتبی توانگر، رئیس کمیته اقتصاد دیجیتال مجلس، در مصاحبه اخیرش ضمن تأکید بر تمایل مردم برای ورود به بازار رمزارزها به‌عنوان راهی برای جبران «ناکامی‌ها» در بازار بورس، از بانک مرکزی و سازمان بورس خواست تا هر چه سریع‌تر در ارتباط با ارزهای دیجیتال اقدامی انجام دهند.

بحث و گفتگوی زیر پیرامون مقاله «نماینده مجلس خواستار اقدام سریع بانک مرکزی و سازمان بورس در زمینه رمزارزها شد» شکل گرفته است.

معنی نماینده مردم یعنی چی.؟؟
بابا مردم خودشون میخوان رمز ارز داشته باشن بخرن و بفروشن به شماها چه آخه از دست شماها باید کجا فرار کرد ؟؟

حالا بورس و بانک‌و …که قوانین و …دارند چرا مردم متضرر شدن؟

چاه خالي كردنم سودي توش باشه بايد به دولت ماليات داد

متاسفم متاسفم متاسفم
کاش مسعولین برن از هندیا یاد بگیرن ببینید چه قانونمند کردن بازار زیبای ارزهای دیجیتالو

اونی که بخاد میره تو بورس اونی هم که بخاد میاد تو ارز دیجیتال اجبار دولت و مجلس دیگه برا چیه؟؟؟؟

دولت بیاد شماره حساب بده هرچی داریم بفروشیم بریزیم حسابش دیگه دست از سره ما برداره بخدا آرزو دارم افغانستان و سوریه باشم ولی ایران نباشم

چرادست از سرمردم برنمیدارید.به دنیامیایم دولت ازمون پول میگیرن به هرنحوی .بعدمرگ هم بخاطر مردن ازمون پول میگیرن.وقتی هم زنده ایم به هرصورتی میگیرن

چقدر ابله این آدم
فکر میکنه ایرانی جماعت می تونه توی بازار بین المللی نوسان بگیره
یا بازار رو منفی کنه
روند یکساله و ده ساله ارزها رو چک کنه
متوجه حماقت خودش میشه

کاش ممنوعش کنن من که خریدم:grin::grin::grin:

بابا اینادخودشون ابر نوسانگیرن و پدر سوخته خودش ماینرر هست وبیت کوئین داره هدفش چی هست نمیدونه قسمتی از چرخه اقتصاد کشور نا از ماین رمز ارز هست این بدبخت نمیدونه فردا پس فردا فتیلشو میکشن یکی از نماینده هام گفته کسی نمیتونه جلوی پیشرفت دیجیتالی کشور رو بگیره پول رایج آینده دنیا ارز دیجیتال هست … کیه به حرف این بقول دوستمون نچسب گوش کنه :joy::joy::joy::man_raising_hand:

اول بگم به کسی بر نخوره

خاک تو سر ملت بدبخت ٫ بجای اینکه نماینده‌هاش غم مردم بخورن ، دارن غم بخش خصوصی میخورن و جا میزنن آهای دولت آهای مجلس سرمایه ملت از جیب ما داره میره - مردم سرمایه‌هاشونو بجای جیب ما دارن میفرستن تو بلاکچین رمزارزها. دیگه بدبخت شدیم و …

بدبخت ما ملت هستیم یه اقتصادان باسواد دلسوز نداریم- مسوولان چرا اون اویل که بورسو خوردن و بردن دلسوز مردم نشدن؟؟؟؟؟؟!!!؟؟!! !!

آخه مردم و چی حساب کردید!!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟

بابا بسه دیگه بخدا اون دنیایی هم هست

دمت گرم تا میتونی کمک کن خدا عوضشو میده

پول خودمردمه به شماهاچی که کجاش میذارن

هم تو فارکس فعالیت میکنم هم تو بازار کریپتو هرکاری هم که میخوان انجام بدن

هرچه تو گویی نکنید، آن کنیم.

آفرین به تو
منم تو بورس خیلی ضرر کردم و دیگه اعتماد ندارم به بورس

شما اگه بیت کوین را درک نکردید وقتی برای متقاعد کردن شما ندارم
شما کسری بوجه از بورس بیرون‌ بکشید
ماهم با بیت کوین زندگی میکنیم تا شما و بانک و واسطها و کسانی که از ثروت مردم بحایی رسیده حذف بشند

پول مردمو تو بورس بالا کشیدید به مردم پس بدید بعد نظر بده