بحث و گفتگو پیرامون «سالگرد پنج‌شنبه سیاه؛ یک سال پیش در چنین روزی قیمت بیت کوین به زیر ۴,۰۰۰ دلار رسید»

در میان معامله‌گران باسابقه ارزهای دیجیتال، کمتر کسی است که پنجشنبه سیاه سال گذشته را به یاد نداشته باشد. در آن روز، قیمت بیت کوین با سقوطی بیش از ۵۰ درصدی، تا ۳,۶۰۰ دلار پایین آمد. حالا و با رسیدن دوباره ماه مارس، قیمت بیت کوین فاصله چندانی با اوج تاریخی خود ندارد، اما همچنان سرمایه‌گذاران از سقوط دوباره می‌ترسند.

بحث و گفتگوی زیر پیرامون مقاله «سالگرد پنج‌شنبه سیاه؛ یک سال پیش در چنین روزی قیمت بیت کوین به زیر ۴,۰۰۰ دلار رسید» شکل گرفته است.

من اونروز تو اتاق نشیمن خونمون دراز کشیده بودم و منتظر اومدم بیت کوین زیر ۳ هزار دلار بودم…یادم میاد که همون موقع شونزده میلیون بیت خریدم و فورا فروختمش
با اینکه میدونستم بهترین فرصت ممکن برای خرید هستش اما مشکل‌مالی همیشه باعث شده فرصتارو از دست بدیم
کلا ما یا فرصتی نصیبمون نمیشه یا اگر نصیبمون شد هم بهش گند میزنیم

داداش میشد ۵۰۰ پونصد میلیون تقریبا
دلار هم اونموقع ۱۱ تومن بود
اونا هم اره خیلی بد خوردن اما خب ما هم اشتباه کردیم

اگر اين پنج شنبه سياه تكرار بشه خيلي ها صاحب بيد كويين ميشن اولين نفر خودم خريد ميكنم خيلي هم خوبه

حمایت مهم بیت ۵۲ و ۵۰ فرصتهای خرید پله ای
در ۵۲ و۵۶،۵۸ به اهداف ۶۲ و ۶۴ در این اهداف سیو سود اقصلاحشو مجدد در ۶۰ و۶۱ خرید به دیدگاه هلد به هدف ۷۲ تا ۷۳ در اونجا هم سیو سود مجدد خرید اصلاح در ۶۸ تا ۵۸ میاد در ۶۸ بخر که از روند صعودی جا نمونی نقد نگه دار تا اصلاح ۵۸ دوباره بخر به اهداف ۸۰ و ۸۳ مجدد سیو سود

دوستاااان عزیزم بیت کوسن به مبلغ 200هزار دلار خواهد رسید،اینرو کسی مه بهتون که یک واحد و نصفی داراییه بیت داره،پس بخرید،و سرمایه گذاری کنید که 2021سال سود و ثروته