برای فروش، معامله و خرید ارزهای دیجیتال باید به یک صرافی مراجعه کنید. صرافیهای ارز دیجیتال برخلاف صرافیهای سنتی مجازی هستند و در قالب سایت یا اپلیکیشن موبایل فعالیت میکنند. این صرافیها انواع مختلفی دارند که هریک ویژگیهای خاص خود را دارد.
سلام
درباره سوال اول مطمئن باشید بازار براساس منطق میره جلو و منطقی نیست که یه نفر بیاد با قیمت کمتری بیت کوین بفروشه وقتی قیمت شما بالاتره. چیزی که گفتید یه فرض محاله.
درباره سوال دوم نه منبای تشخیص موجودی حجم معاملات نیست چون یکی ممکنه موجودی زیادی داخل صرافی داشته باشه و سفارشی ثبت نکنه اما مبنای تشخیص میزان نقدشوندگی حجم معاملات هست.
درباره سوال سوم مشکل آلت کوینهای کوچیک همینه که به راحتی با سفارشات کوچیک قیمتشون دستکاری میشه و نقدشوندگی پایینی هم دارن. اگر شما سفارش خرید بیشتر بذارید، باید منتظر بمونید که یه نفر حاضر بشه اون میزان بفروشه. فروش این نوع آلت کوینها بهشدت سخته. در کل آلت کوینهای کوچیک هدف دستکاری هستن و چیزی که شما بهعنوان رشد میبینید اغلب مواقع مصنوعیه.
درباره سوال چهارم، کوین مارکت کپ با بررسی تمام صرافیها قیمت رو نمایش میده و خیلی اوقات هم مشکل داره. قیمت یک ارز در هر صرافی نسبت به عرضه و تقاضا میتونه متفاوت باشه. البته درمورد ارزهای بزرگ مثل بیت کوین اختلاف قیمت در صرافیها کمه چون آربیتراژ (کسب سود از اختلاف قیمت) تعادل ایجاد میکنه. اما در مورد ارزهای کوچیک یه صرافی ممکنه امکان واریز و برداشت رو ببنده و داخل اون صرافی با سفارشات عجیب قیمت دستکاری بشه یا جلوی سقوط گرفته بشه.
برای ارزهای کوچک قطعا باید از صرافی قیمت رو بررسی کرد نه کوین مارکت کپ
آقای مهندس آذرنیوار عزیز لطف بفرمایید هر کس حتی خود من از بورس وبورسیای محترم شکوه کرد وتوهین کرد لطفا پیامشو تایید نفرمایید به نفع ما وحتی خوده شمام هست … بمولا خسته شدیم یه عده هستن مدام دارن تخریب و توهین میکنن …
سلام. ممنون از مقاله خوبتون. به طور کل دنیای ارزهای دیجیتال خیلی جذابه! من از زمانی که باهاش آشنا شدم علاقمند بودم در این زمینه بیشتر بدونم و کار کنم، برای همینم صرافی های زیادی رو ارزیابی کردم. به نظرم صرافی خارجی Kucoin خوبه و صرافی ایرانی هم یوبیتکس ubitex.io
سلام و درود بر شما تلاشگران بی ادعا ..سپاس از مطالب زیبایتان .هرچند من هنوز به جمع بندی نرسیده ام اگر دوستان باز هم میتوانند اطلاعاتی در اختیار قرار دهند سپاسگزار خواهم بود ..ممنونم
کیف پول فری ولت فوقالعاده است
یکی از بهترین امتیازهای این کیف مسدود نکردن 20 ریپل هستش
اکسچنج با حداقل کارمزد و حتی کارمزد صفر
پشتیبانی از تعداد زیادی ارز
عدم مشکل با کابران ایرانی و احراز هویت با پاسپورت ایرانی
امنیت بالا (کلید دوعاملی برای انجام تراکنش ها)
پشتیبانی از اثرانگشت و رمز عددی و حروفی
نسخه تحت وب و اپلیکیشن موبایلی
پشتیبانی عالی
خلاصه و لُپ کلام همه چی تموم
طوری تعریف کردم انگار صاحبشم یا یه چی برام میمونه