بحث و گفتگو پیرامون «موضوع nft‌ها؛ چرا کسی حاضر می‌شود برای یک فایل jpeg چند میلیون دلار پول بدهد؟»

وقتی کسی برای اولین بار متوجه وجود توکن‌های غیرمثلی یا همان NFT‌ها می‌شود، احتمالاً اولین سوالی که از خود می‌پرسد این است که «خب که چی؟ چرا کسی باید برای این پول بده؟» اگر برای شما هم همچنان این مسئله حل نشده است، ادامه این مقاله را بخوانید.

بحث و گفتگوی زیر پیرامون مقاله «موضوع NFT‌ها؛ چرا کسی حاضر می‌شود برای یک فایل JPEG چند میلیون دلار پول بدهد؟» شکل گرفته است.

من اگه اصل یه تابلو رو باNFT بخرم پس تکلیف خود تابلو چی میشه (از نظر فیزیکی)؟

دیفای خیلی تکنولوژی بزرگتر و مهمتری هستش و پتانسیل خیلی بالاتری داره. زمانی خواهد رسید که بانکداری و بیمه و غیره کلا جای خود‌ش رو به تکنولوژی دیفای میده

نه بابا هنوز نگرفتی جریان چیه داداش!

مگه قراره چیزی بیرون از nftبخری که اصلش را بگیری منظور مثلا توپ به رنگ آبی در فیفا ۲۰۲۱ که با s4 بازی میکنی از شرکت سازنده میخری یا تفنگ در فلان بازی و فقط خودت میتونی ازین توپ و اسلحه استفاده کنی و من نمیتونم با اینکه همون بازی و اس۴ را خریده ام ماشین مخصوص خودت را در جی تی ای بخر و یکی بیشتر نیست و من نمیتونم اونو داشته باشم هرچقدر هم که اس۴ زودتر از تو خریده باشم شرکت ماشین را واسه تو گذاشته تو بازی فقط تو با یوزر پسوورد خودت

دیجیتال خوبه و چیز هایی که میشه و لازمه،باید دیجیتال بشه مثل پول و کتاب…ولی دیگه اینها همه چی رو میخوان الکی الکی دیجیتال کنند،چند وقت دیگه غذا رو هم به صورت فایل دیجیتال و عکس و فیلم می فروشند به قیمت بالا،واقعیت اینه که خیلی چیزها ماهیتش و ارزشش به همون فیزیکی بودنشه.
ضمنا اثر منحصر به فرد و خاص و تاریخی داوینچی که اونم با گذشت زمان ارزش پیدا کرده رو چطور میشه با اثر امروز beeple مقایسه کرد.

هر جور حساب میکنم ۶.۶ میلیون دلار که هیچ هم ۱۰۰ هزار دلارم پول تو جیبی براشون حساب نمیشها ( صحبت درباره اکثریته )

فعلا و با احتیاط میشه از خرید و فروش NFT سود کرد تا ببینیم بعدها چی میخواد بشه

سلام وقت بخیر من به کمک په نرم افزاری میتونم تصاویر ان اف تی بسازم. عضو فروشگاه اوپن سی هستم تصویرم گذاشتم ولی هیچ بازدیدی نمیخوره .چرا؟

سلام ببخشید آیا برای ساختن ان اف تی و قرار دادن اون تو اوپن سی و به فروش رسوندن اون نیاز به سرمایه اولیه داریم یا نه؟