بحث و گفتگو پیرامون «پنج ارز دیجیتالی که معامله‌گران در این هفته باید زیر نظر بگیرند»

حرکات صعودی قیمت در نمودار آلت کوین‌هایی مانند اتریوم، بایننس کوین، پولکادات و ایاس، نشان از این دارد که جریان سرمایه ورودی به آلت کوین‌ها با توجه به نوسانات عرضی بیت کوین در زیر سطح ۶۰,۰۰۰ دلار افزایش یافته است.

بحث و گفتگوی زیر پیرامون مقاله «پنج ارز دیجیتالی که معامله‌گران در این هفته باید زیر نظر بگیرند» شکل گرفته است.

فقط btt و وینک

درباره ارز نانو هم پیشنهاد میدم تحقیق کنید پتانسیل بالایی داره

فقط ترون ریپل بیت تورنت وینک

دقیقاااااا. اینجا چرنده همه پیشنهاداش. کم ریسک و کم سود

Trx, bch, enj, xrp, btc

تو این سه چهار ماه فقط در حال حاضر ترون رو به سعود هستش

وقت پرواز Doge coin رسیده حواستون باشه فاندای خیلی قوی پشتش هست پر سود و برقرار باشید. Tron btt win hot rel Trtl هم مقداری بخرید

فقط BTT و WIN یکله میرن بالا

سلام اقا محمد اگه تونستی بخری ما رو هم راهنمایی کنی ممنون میشم

اقااا چرا bttاینقدر افت کرد من کم خریده بودم وقتی قیمتش۲۰۰بود ۱۰۰تومن خرید زدم ببینم چطورپیس میره سود کردم وقتی رفت بالا ولی یهو موجودیم صفرشد چرا درصورتی که الان ۳۱۰ هر بیتتورنت یکی جوابمو بده توروخدا چرااینجوری شد:sob::cry:

کسی میدونه چرا بیتتورنت اینقدر افت کرد یهو موجودی من ۰شد کلا درصورتی که من باقیمت۲۰۰خریده بودم الان ۲۶۴اینا هست اون موجودی من چیشده یکی کمکم کنه

از کجا خریدین و ب کجا انتقال دادین؟! کیف پولتون مربوط ب چ صرافی بوده؟!

سرکارخانم احتمالا تو ولتتنونbttرا دیس اکتیو(غیرفعال کردید) برای همین موجودیتون را نشان نمیده

سلام دوستان یک سوال دارم من هفته پیش صد دلار از اتریوم کلاسیک انتقال دادم به اتریوم دوستم ولی نیمده چکار باید بکنم از حساب من کم کرده ولی برا اون واریز نشده کیف پولمم کویین باس هست بعد از اون هزار دلار رو از اتریوم به اتریوم فرستادم برا همون دوستم درجا واریز شد ولی این صد دلار واریز نشده لطفا راهنمایی کنید با تشکر

اتریوم کلاسیک گاهی بین دو روز تا دوهفته انتقالش طول میکشه
انتقال من دو هفته طول کشید نگران نباش

سلام دوستان ارز ریپل خریدم در کیف پول تراست چرا 20 واحد رو توی کیف پولم رو برداشته و مابقیشو واسم نمایش میده لطفا پاسخ بدید

هیچ ارزی یه کله نمیره بالا
ما ایرانی ها تا رمز ارز از 50 تومن میرسه به 70 تومن همه میگن هدف بعدی 500 تومن😐
از 70 تومن میاد رو 57 تومن میگن باز ریزش کرد😉

:joy::joy: خسته نباشی اب پاکی رو ریختی رو دستش دیگه تتراتو ندیدی:sweat_smile::clap: