بحث و گفتگو پیرامون «مدیرعامل بایننس: نه خانه دارم، نه ماشین، فقط ارز دیجیتال!»

چانگ‌پنگ ژائو، مدیرعامل صرافی بایننس، در صحبت‌های اخیر خود اذعان کرده است بیشترین پولی که خرج می‌کند، برای خرید لپ‌تاپ‌هایش است! او در بخش دیگری از مصاحبه خود گفت هیچ ماشین یا خانه‌ای ندارد و فقط ارز دیجیتال می‌خرد.

بحث و گفتگوی زیر پیرامون مقاله «مدیرعامل بایننس: نه خانه دارم، نه ماشین، فقط ارز دیجیتال!» شکل گرفته است.

زرنگ نه مالیات میده نه کسی خبر داره چقد داره اما انقدی داره یه جزیره بخره

آی دروغگو !! این حرفا بهت نمیاد.

یه بیزنس من موفق یعنی چانگ،منکه از ارز دیجیتالش سود خوبی بردم
حلالش باشه

حالا میبینی که آینده همه چیز با ارز دیجیتال محاسبه میشه
پول کاغذی جای خودشو به ارز دیجیتال میده
حتی حقوق ها هم ارز دیجیتال میشه
۱۰ سال آینه به این حرفم میرسی

توکن سوزی کرد؟

این کارهای دزدی فقط ایرانیا انجام میدن اونا از این کارا بلد نیستن اصلا کسی نبوده که بهشون یاد بده اصلا ولی ایران بزرگای ما این کارارو انجام دادن بچها یاد گرفتن

حداقل میدونم معتبری حرفش بیشتر از ایلان ماسک هست درود به بایننس

خودش میدونه کی قراره بکشه بالا، از این جیب میریزه تو‌اون جیب، چینی عوضی.

بهتر بری مسیر رشد بایننس رو روی نمودار بررسی کنی
شاید نظرت عوض شد

به نظر بنده این افکار در جامعه امروز ما مشکل برای جوانها ایجاد میکنه و مانع افکارمثبت در ایجاد فعالیتهای فیزیکی میشه ایشان الگویی خوب نیستند داستان ارز دیجیتال با سرمایه ۲۰ یا ۱۰ درصدی خوبه ولی برای سرمایه بیشتر و از ایران خیر

خیلی دلم براش سوخت …نگاهش به زندگی خیلی ارزون وبی فایده هست …همه چی برای راحتی وآرامش خلق میشود نه اینکه فقط گذر عمرو نگاه کنی …:anxious_face_with_sweat::anxious_face_with_sweat::man_raising_hand:

میتونه اجاره باشه یا خانه بسیار لوکسی نداره

خوبه دیگه :joy::joy::joy: این فرق هم که اصلا حساب نمیشه

پنج سال دیگه میفهمی به چه دردی میخوره

تو با پول بلوکه شده این ملت مظلوم میری ارز میخری اگر ادا داری ارز های دیجیتال مال همه مردم دنیاست پس این تحریم ها چیه میترسی از امریکا

گذاشته برا وارث