بحث و گفتگو پیرامون «هیچکس، رپر مشهور ایرانی، کاور آلبوم «جنگل آسفالت» را به قیمت ۱۹۰ اتر فروخت»

هیچکس، هنرمند ایرانی سبک هیپ‌هاپ، کاور آلبوم «جنگل آسفالت» را که در سال ۱۳۸۵ منتشر شد به‌صورت یک توکن غیرمثلی (NFT)، در پلتفرم فاندیشن (foundation.app) قرار داد و آن را به قیمت ۱۹۰ اتر فروخت.

بحث و گفتگوی زیر پیرامون مقاله «هیچکس، رپر مشهور ایرانی، کاور آلبوم «جنگل آسفالت» را به قیمت ۱۹۰ اتر فروخت» شکل گرفته است.

خدا وکیلی یه تومن دادم

حدود ده میلیارد تومن میشه :neutral_face:

دوستان میشه یکی دقیق توضیح بده :
توکن مثلثی چیه و چرا باید بابت کاور یه آلبوم یه موسسه اینهمه پول بده ؟
عایدی موسسه ازین اتفاق چیه ؟

مثلثی غلطه، توکن مثلی، یعنی دیگه هیچ شخص یا ارگان نمیتونه ادعا کنه کاور اورجینال دستشه و کسی که میخره مطمینه که اورجینال هست، مقداری مطالعه بکنی متوجه میشی کامل

مثلی…
عین یه تابلو ک از پیکاسو مثلا میلیاردی میخرن و نمیرن ی پرینت کنن ازش بزنن دیوارشون. ارزش ی اثر به پولیه ک میدن براش

فوق العاده بود ، هیچکس همیشه شروع کننده حرکت های جدیده و این راه رو هم به بقیه هنرمندا نشون داد و مزد هنر و درستکاری و این همه سال زحمت رو میگیره. دمش گرم

اره ، مردم نحوه پول درآوردنو خوب بلدن ، ۱۹۰ اتر میشه چیزی بالای یک میلیارد تومان باسه کاور یه البوم !!

chizi az honar mifahmi??

یه روز خوب میاد که مااا…

به قیمت ۱۰ میلیارد فروخته:neutral_face:

یه روز خوب اومد

تبدیلش کنه به ۶ تا بیت کوین تا سال بعد سود تو سود بشه:grin:

نوش جانت ناخدای بی نام

نوش جونش خیلی خوشحال شدم واقعا لیاقتش بیشتر از ایناس

فکر میکنم حالا دیگه بعد از قضایای پارسال، معلوم شده باشه که چطور کاور این آلبوم اینقد فروش رفته!!

یکی دو نفر داخل کامنت‌های قدیمی به پول‌شویی اشاره کردن. دقیقا حق با اونها بوده. پیشنهاد میکنم در خصوص هیچکس و ارتباطش با منافقین و … یه مقدار تحقیق بفرمایید