بحث و گفتگو پیرامون «یادآوری فاست مشهور بیت کوین؛ سایتی که در سال ۲۰۱۰ به هر نفر ۵ بیت کوین رایگان می‌داد»

گوین اندرسن، توسعه‌دهنده مشهور بیت کوین، سال ۲۰۱۰ با راه‌اندازی یک فاست بیت کوین، هر روز به هر نفر ۵ واحد بیت کوین رایگان می‌داد. برآوردها نشان می‌دهد که این فاست بیش از ۱۹,۷۰۰ واحد بیت کوین به کاربران اهدا کرده است.

بحث و گفتگوی زیر پیرامون مقاله «یادآوری فاست مشهور بیت کوین؛ سایتی که در سال ۲۰۱۰ به هر نفر ۵ بیت کوین رایگان می‌داد» شکل گرفته است.

اون موقع من دقیقا یادمه ولی اصلا برام مهم نبود چون فکر نمیکردم اینجوری بشه ، البته شاید هم رمز و یوزر فراموش شده بود تا حالا، ولی کاش زمان برگرده

اون موقه کار شاخی نبود الان شاخه بیاره بده

اگه اونموقع اینکار نمیکرد الان تو نمیشناختی چیه

سلام منم دقیقا همین کار رو انجام دادم سال 2009ولی اونموقع ارزشی نداشت

سلام قبلا یه سایتی بود اگر اشتباه نکنم با دیدن تبلیغات بیتکوین میداد یا یکاری باید میکردی تقریبا 10 سال پیش سایت رو هم که باز میکردی یه درخت سبز وسط سایتشون بود ادرس سایت رو دارین اخه من زیاد تبلیغ دیدم جمیلیشم دارم فقط نمیدونم چه سایتی بود

سلام مهران چه خبر

کسی ۵ تا بیت گوین اندرسن را جدیدا گرفته ؟

سلام دوستان
آیا کسی موفق به دریافت ۵ بیت کوین هدیه گوین اندرسون شده لطفا راهنمایی کنید

سلام من سال۹۶چندتا بیت کوین بدست اوردم .اونوت سایت بودن و تبلیغ میکردم نمیدونم چطور پیداشون کنم .کسی هست کمک کنه

سلام من با این سایت بیت کوین ابتدا پنج عدد داد و بعد 0.5 و 0.2 بیت کوین هم گرفتم جمعا شد هشت بیت کوین تقریبا
خوب یوزر که وارد میشدم تقریبا یادمه
پسورد هم تقریبا
چطور میتونم بازیابی کنم لینکی داره

سلام وقتتون بخیر. صادقی هستم از شاهرود. در این مورد هر کمکی بخواین انجام میدم. ایمیلی رو که اون زمان داشتین خاطرتون هست؟ یا کامپیوتری که اون زمان باهاش کار میکردین

سلام وقتتون بخیر.در این مورد هر کمکی بخواین انجام میدم. ایمیلی رو که اون زمان داشتین خاطرتون هست؟ یا کامپیوتری که اون زمان باهاش کار میکردین..؟