بحث و گفتگو پیرامون «رشد ۷,۰۰۰ درصدی قیمت دوج کوین در یک سال؛ از شوخی تا پول آینده»

اگر تا سال پیش از کارشناسان و افراد باتجربه حوزه ارزهای دیجیتال می‌پرسیدید آیا روی دوج کوین سرمایه‌گذاری کنیم یا نه، به شما می‌خندیدند و می‌گفتند سرمایه خود را دور نریزید، چون این پروژه آینده‌ای ندارد. امروز اما یک سرمایه‌گذار دوج کوین با لبخندی مملو از حس پیروزی از بالا به این افراد نگاه می‌کند. این بار رستگاری نه فقط برای نهنگ‌ها، بلکه برای میگوها و پلانکتون‌ها هم بود؛ قیمت دوج کوین واقعاً در یک سال ۷,۰۰۰٪ رشد کرد.

بحث و گفتگوی زیر پیرامون مقاله «رشد ۷,۰۰۰ درصدی قیمت دوج کوین در یک سال؛ از شوخی تا پول آینده» شکل گرفته است.

دوج کوین پول فقرای امروز، پول ملیاردرهای آینده :victory_hand:t2::joy:

دوج یک دلاری در حال تلاش

درود
دوج چه وضعیتی رو داره بخرم

سلام بهترین رمز ارز برای خرید الان چیه

من باهاش تو ۱ ماه ۳۰۰ درصد سود کردم واقعا ارز خوبیه

مقل طلا پذیربته شده

بزودي دوج كوين همنطور كه واحد بي نهايت داره جاي دلار رادر دنيا ميگيره كه ميتوان. در هر كشور وايلات وشهرو روستاها جهت خريد روزمره مردم بدون واسطه هيچ صرافي وبانكي خرج كرد ومردم دنيا ارتباط ويكي از واحدهاي پول ديجيتال بدون هيچ واسطه بتوسط دوچ وسگ باوفا با هم ارتباط خوبي داشته باشند پر سودوموفق باشيد

یه تحلیل خوب دقیق چند ساعت قبل یه پامپ دمت گرم

ارز خوبیه یا بالا نمیره یا اگر رفت چند صد درصد رشد بکجا میکنه..من که نگرشون داشتم برا قیمت ۱۰ دلار

از هر صرافی که بخواهی میتوانی بخری فرقی نداره. ولی الان برای خرید کوتاه مدت مناسب نیست مگر برای بلند مدت مثلا یک یا دو ساله بخری عالیه چون قراره قیمتش به یک دولار برسه.

من انقد فقیرم که پول فقرای امروزم ندارم:joy::joy::joy::joy:

منظورتون چیه از سخت افزارهای معمولی

چطوری خودم باید دوج تولید کنم مث بیت کویین. ممنونم

ارز خوبیه خوبم سود میکنه من اشتباه کردم وقتی 1.400بود نخریدم بالا خریدم الانم تو ضررم ولی مطمعنم 100%میره بالا

خلاصه هرچي بود مال من فقير خوب بود لب تيغ بودم نجاتم داد تو اين يك ماه ،البطه حركت انتحاري انجام دادم ،همه ميگفتن وينك و،،،،اين چيزا بخر ولي محكم رو انتخابم ايستادم خدا به همه بركت بده