بحث و گفتگو پیرامون «دوج کوین بیت کوین بعدی نیست، اما مشترکاتی وجود دارد»

رشد ناگهانی و غافلگیرکننده قیمت دوج کوین که گویا پایانی ندارد، تحلیلگران را برای یافتن علت‌ها و همچنین پیامدهای این رشد به تکاپو انداخته است. در این میان، آدام بی. لوین (Adam B. Levine)، عضو تحریریه وب‌سایت کوین دسک، به شباهت‌های جالبی میان دوج کوین و بیت کوین اشاره می‌کند.

بحث و گفتگوی زیر پیرامون مقاله «دوج کوین بیت کوین بعدی نیست، اما مشترکاتی وجود دارد» شکل گرفته است.

دوستان عزیز که روی این شوخی ختر ناگ سرمایه گذاری کردید روزی میرسد که این شوخی خطرناک شما را به گریه می اندازد تا دیر نشده سیو کرده و از این شوخی خطرناک بیاید بیرون ارز های مثلvet وtrxتا باشد دوج جای ندارد

مردم ما چون به گران خریدن عادت دارند و میکویند سال دیگه گرانتر میشود کلی کوین‌ خریدند و امروز از آن روزهاست که باید بفهمند دنیای کریپتو هیچ شباهتی به بازار پراید ایران ندارد

ولی من میگم ارزی که این همه محبوبیت دارد به هیچ وجه من الوجوه پایانی ندارد اگه از نظر برنامه پایه ای و نرم افزاری هم کم داشته باشد در عرض چند روز یک تیم فنی خوب میتونن تحت قویترین برنامه بلاک چینی سوارش کنند که در حال انجام هست … بقول ایلان پول فقط کاغذ هست وسیله تبادلات و ارتبادات هست واین میتواند هر چیزی به غیر از کاغذ باشد مهم اینه که مردم اونو قبول کنن و بشناسند که چی و چند است … بجای یه دلار یه سکه دوج رو هم میشه قرارداد معامله بین مردم قرار داد … پس نیگران هیچی نباشید …سوالی دارید از نابغه قرن مستر ایلان بپرسید توییتر …

ایلان ماسک برای سرمایه گذاری فرزندانش دوج کوین خرید و اعلام هم کرد…یعنی این آدم به اندازه دوستان اینجا عقلش نرسیده؟؟؟…کلا ارزهای دیجیتال اصلا منطقی ندارند که این یکی داشته باشه…ریسکش هم مطمئنا از بیت کوین ۶۰ هزار دلاری بیشتر نیست…دوستانی که اینجا نظر تحلیلگرانه ارائه میدن میشه یه دلیل منطقی بیارن برای این قیمت بیت کوین؟…تعداد محدود که اتفاقا نقطه ضعف ارزی در اقتصاد و سرمایه گذاریه…تمبر هم ارزشش به محدودیت چاپشه…بعد مدتی ارزشمند میشه اما هیچ کارآیی در اقتصاد نداره…محدودیت ابزار مالی در اقتصاد شبیه جوکه…شت کوین در اصل همان بیت کوینه!!!..

عزیز برادر پیام های منو چرا حذف میکنید همه ازتون شاکی ان آقای آذرنیوار عزیز چه خبر اونجااا

هزینه تولیدش بالاست و‌مقرون به صرفه نیست

دوستان همان سرمايه داراني كه يك شبه بيذ والت كوينهارا ظرف چنددقيقه ميفروشن وسود بزرگي ايدشان ميشه ودو باره باتبليغ دوچ كوين ظرف كوتاهترين زمان از سودهاي كلان جيب مردم ضعيف راميزنندبفكر جيب خودشانند نه مردم بدبخت دنيا جاي زورو پوله نه مردم ضعيف لاعقل سگ بيچار راعكسشا از رو سكه هاش برداري چون سرمايه داران به اسم اين سك باوفا نون ميخًورند ولي خودشان نامرد دوچ نخريد تا جيب اين سرمايه گذاران راپر وپر تر نكنيد

دوج براي شوخس ساخته شده وهيچ كارايي نداره وبدون ارزش لطفا كمي مطالعه كنيد بعد هولد كنيد خيلي خطرناكه اين سك شيبا

دوج کویین یک شوخی هست وهنوزم یه شوخیه که با جو روانی در جامعه و تبلیغات گسترده توسط ایلان ماسک دومین فرد ثروتمند جهان در دو روز به اوج رسوندنش اما این قسمت جذاب داستان هست ولی احتمال داره قسمت غم انگیز و نابودی سرمایه های خیلی از افراد رو به همراه داشته باشه ،قطعا باید در این بازار خطرناک مراقب بود و سنجیده عمل کرد و با اخبار روانی هجوم نبرد و به ارزهایی که بنیادی ندارن تعصب نشون ندیم.موفق باشید.

جهان عرضه اولیه پول را متمرکز نخواهد دید پس اجتماع هماهنگ در اعمال رهبری بر هدف مشترک میتونه حالت خود تنظیمی هدفمند در نظام مالی رو پیاده کنه و صنعتی به مهمی یک کاتالیزور اساسی را باید توجه لازم کرده و قانون گذارانی مختص بازاری جدید و مستقل از غرب تدارک دیده و خواهان تخصص بود نه ممنوعیت صنعتی که قدرت و مفهوم خیلی بالاتری از صنعت های اختصاری در تاریخ گذشته پتانسیل رشد دارد.
روزی از گوشه های روبه رشد در این صنعت سیلی از گردانندگان غیر متمرکز جلب توجه خواهند کرد روزی که سرمایه چند برابری از پایه پول های بانکی جهان استفاده کرده و در بستر اقتصادی جدید، پویا و حاکم بر جهان چندین برابر شده و نخو قیچی مانند بازار های دیگر دست هویت جعلی در خرید فروش یا تلنباری پشت ارزش کم شده پول بانکی و ناسازگاری عرضه در دل باغ پر کرم اقتصاد لانه نکرده است دیر یا زود دوگانگی اقتصاد پولی جهان در برابر نظام کارآمد تر سست شده و حفره عمیق تری خواهد ساخت تا جایی که بالاجبار اقتصاد فعلی بر جای رقیب خود کوچ خواهد کرد اقتصادی که پایه آن در همکاری نظام بانکی فعلی نهفته است پس چرا دیر تر استقبال کنیم

این حرف ها رو سال های قبل برا بیت کویین هم میگفتن :alien:

دوج چقدر جای رشد داره

من برج ۱۱پار سال حدودا ۱۰۰۰تا خریدم هنوزم دارمش نفروختم اصلا حس میکنم اصلا ندارمش کارش ندارم همشون شدن شدن هفتصد تومن کمتر فقط هولد

الان دوهزار تا خرید زدم ب نظرتون بفروشم یا نگهدارم

سلام دوست عزیز..میخواستم ازتجربتون استفاده کنم…بهترین ارزی ک میشه روش سرمایه گذاری کرد کدومه..ممنون میشم راهنمایی کنین

سلام دوستان من تو بورس مقداری از پولم مونده خاستم ارز یعنی دوج بخرم نظرتون چیه