بحث و گفتگو پیرامون «در شبکه‌های اجتماعی همه‌جا صحبت از دوج کوین است»

داده‌های گوگل و توییتر نشان می‌دهد که صعود دوج کوین با افزایش شدید حجم توییت‌ها و جستجوهای گوگل درباره این ارز دیجیتال همراه بوده، اما احساسات نسبت به این ارز دیجیتال پرحاشیه به‌شدت در حال کاهش است.

بحث و گفتگوی زیر پیرامون مقاله «در شبکه‌های اجتماعی همه‌جا صحبت از دوج کوین است» شکل گرفته است.

کاملا بر عکسه.با این چرندیات جو کاذب به ملت ندید لطفا

تا یه ماه دیگه که به ۳ دلار رسید شما همینجور بگید میریزه

تحلیل تان درست نیست…

کاملا درسته. شت کویینه. برای سرمایه کذاری روی این ارز خیلی مراقب باشید

سلام دوستان من زمستان با قیمت ۲۲۰ تومان خریدم ۱۰هزار تا خریدم الان عقل میگه بفروش طمع نمیزاره الان قیمت شده ده ۱۰۵۰۰ کدوم پیروز میشه ؟

چکار کنیم بفروشیم یا نفروشیم

طمع نیست، قمار هست. میتونی با سکه آخرت یه نون بخری و چند روز بیشتر زنده بمونی، میتونی هم ریسک مردن را به جون بخری و با همون یه سکه دوباره ثروتمند بشی. بستگی به نگاه خودت داره. ولی اسمش طمع نیست. ریسک هست و شهامت خاص خودشو میخواد. اگه این سود واقعاً گرهی از زندگیت باز میکنه، بفروش. در غیر این صورت پیشنهاد من صبوری است.

تا ۲۰ دلار میره. برای بیت کوین هم همین حرفا بود!

طمع نکن، بفروش، حداقل نصفش رو بفروش

دوج اصلا قابل پیش بینی نیست اما روی تجربه ای که دارم دوج یک ریزش دیگه داره دقیقا مثل بیت کوین سکه ها را با سیاست جمع کردند یک پامپ موشکی میزنه پرسود باشید

سلطان ایکس.بنظرمن ایلان ماسک برا فرستادن موشک به فضا احتیاج به سرمایه بزرگ داره که دوج براش روبراه میکنه

کی شد ۱۲ هزار تومان،

دوج کوئین به هزاران دلیل محبوبیت جهانی پیدا کرده … وهیچ وقت شکست نخاهد خورد وهمیشه و پیوسته وآهسته پیش خاهد رفت تازه غول های سرمایه رو هم بخاطر هزاران دلیل جذب خاهد کرد … شات کنید

واقعا این معنا و مفهوم و این ترجمه کار کیه واقعا … میخام بگم همش برعکسه همش … موفق باشید

اصلا ب ۱۲ تومن نیومده . تو فازی؟:joy:

چقدر شما حسودین نمی تونین ببینین مردم سود میکنن این رو هم می خواهید از دست مردم بیرون بکشین توی بورس که همه رو بدبخت کردین حالا چشم دیدن ندارین

با فاجعه مرگبار امشب تسلا در امریکا فردا دوج کوین ۱۰۰۰ تومن هم کسی نمیخره

بفروش
دو روز صبر کن با نصفش باز بخر