بحث و گفتگو پیرامون «ارتش دوج کوین عقب‌نشینی کرد؛ کاهش ۲۹ درصدی قیمت»

قیمت دوج کوین در روز گذشته با افتی ۲۸ درصدی همراه شد و تا ۲۹ سنت کاهش یافت. این در حالی است که طرفداران دوج کوین قرار بود دیروز، قیمت این ارز دیجیتال را بیشتر کنند؛ اما این طور که به نظر می‌رسد، اوضاع مطابق میل آنها پیش نرفت.

بحث و گفتگوی زیر پیرامون مقاله «ارتش دوج کوین عقب‌نشینی کرد؛ کاهش ۲۹ درصدی قیمت» شکل گرفته است.

خدا داند نون شب چند خانواده رو ميگيره ايلان…دزد مطمعن باش با حق مردم به جايى نمييرسى
من يازده و خورده اى خريدم تمام زحمتم از دستم رفت

اشتباه کردی، تو قله که خرید نمیزنن، من 1500 خریدم،11000 خروج زدم

صبور باش داداش، تو این بازار سعی کن یا تریدر با دانشی باشی، یا هودلر صبور. در هر دو حالت برنده ای و جز این باشی، کلاهت پس معرکه است.

الکی حرف درنیارین ما عقب نکشیدیم و عقب نمیشیییییینیم:joy:

خخخ خدا شفا بده بعد ۳۰۰۰ هزار درصد صود رفتی خریدی یکم اموزش ببین بد بیا تو این بازار

صبر کن داداش صبررر

برمیگرده به اون قیمت نگران نباش منم 10.500 گرفتم…

خخخخخخخخ توروخدا عین بورس خودمون نکنید

سلام.من که میگم ورق برگرده چی میشه

جناب عالی هدفمند خرید کن که اگه پولت از بین رفت غصه نخوری
ایهالناس پول نابکار همیشه تو این کار بزارید
بالا رفت نوش جانتان
پایین اومد فرای سرتون

نگه دار و عجله نکن و پول ازاد رو بیار نه کل زندگیتو من خودم خیلی خیلی به ارزهای دیجیتال علاقمندم ولی پول ازادم رو میارم 800$ سبد گذاری خرید کردم حد ضرر میزارم بخاطره همین افت قیمت ها برام هیچ مفهومی نداره تجربه بهت در این دنیایی پر خطر ارز دیجیتال خیلی چیزها یاد میده اموزش ببین خبرهای فاندامنتال و ارزش و بیوگرافی ارز رو تحقیق کن بعد بیا ارز بخر وقتی مردم همه به طرف یه چیز میرن تو طرفش نرو اونی که ازش ترسیدن رو بخر الان همه ازش ترسیدن تو بخر دوج اگه داری چند روز دیگه شاهد قیمت واقعیش میشی