قیمت دوج کوین در روزها و هفتههای گذشته جهشهای خیرهکنندهای را ثبت کرده است؛ اما این سودها تنها یک روی سکه هستند. اگر شما هم احساس میکنید از جهش دوج کوین جا ماندهاید و قصد دارید سرمایه خود را وارد این بازار پرنوسان کنید، شاید این مقاله بتواند شما را از ریسکهای این کار آگاه کند.
مالکان ارز دیجیتالهای دیگه با تمام قدرتشون سعی میکنن این ارز پر نوسان و با طرفدارایی که به طرف خود کشیده۔ دوج کوین را خراب کنن۔ ومیان مردم ترس وارد کنن ۔مالکان ارزهای دیگه وجودشونا برداشته که مبادا عقب بمونیم۔ الان دست به کار شدن که دوج کوین رو بین طرفدارانش خرابش کنن۔
میترسن تا چهار سال دیگه بیت کوین و اترو جا بزاره:+1:
دوست عزیز احتیاط شرط عقله بهتره دست از تعصب بیجا برداریم و واقعت را پذیرفت، ولی من فکر میکنم حامیان با بروزرسانی آینده با اعمال محدویت در تعداد روشی جهت پرداختهای روزمره در نظر بگیرند و در سبد سرمایه گداریمون حداکثر ۵٪ از کل سرمایه در این حوزه بهتره جا داشته باشه نه بیشتر
هر از چند گاهی با مداخله ماسک این ارز منفجر میشه پس دوستان ازاین ارز در سبدتون داشته باشین زیاد نه ولی حداقل 10درصد سرمایه تون ودر هیجانات سیو سود کنید من اینطوری خوب سود کردم
دوست عزیز به نظر من کلاهبرداری نیست ، ایلان و سردمداران آمریکایی به این نتیجه رسیدند که پتانسیل استفاده روز مره داره و دارند جا میندازن این رو .
کلاهبرداری مال زمانیه که این ارز از بین بره که شخصا بعید میدونم
درود
اگر عاقلانه فکرکنیم دو دیدگاه هستش
۱ . دیدگاه نخست دیدگاه فنی هستش که این ارز رو رد میکنه .واقعیت و ارزش پروژه و نحوه استخراج و تعداد استخراج و تعداد بالا در حسابهای واحد و … همه و همه دست به دست هم میده و ثابت میکنه دوج ارزش منطقی در بازار کریپتو نداره حداقل نسبت به خیلی از رمز ارزهای دیگه .
۲ . دیدگاه دوم اینه که مقبولیت عام دارد و تقاضا بر عرضه پیشی میگیرد . مثل دوستمون که گفتن بیابون رو با تبلیغ اینکه شهر میشه و … میفروشن . خوب این بیابون رو خریداران وقتی بیان و درست کنن شهر میشه و قطعا بعدا ارزش پیدا میکنه .
به نظر من کسایی که باید سود به جیب میزدند،زدند و از الان به بعد خریدش ریسک بزرگیه،شخصی مثل ایلان ماسک فکر جیب خودش هست فقط،مطمن باشید از اب گل الود ماهیش رو تو این یه هفته گرفت.پس ریسک نکنید و سرمایه زندگیتون رو به باد بدین.من خودم ۴۸ ملیون رو پایه ۱۴۰۰ تومان خریدم و ۹۲۰۰ فروختم و دیگه مطمنا تا چند ماه سمت این ارز نمیرم.
خدایی خیلی طرز فکرتون مسخره و ابتداییه.ایلان ماسک هیچ وقت شهرت و محبوبیتش رو با نابود کردن سرمایه ی مردم به خطر نمیندازه.طرف اونقدر پول داره و بیت کوین داره ک نیازی نداره بخاطرش تمام شهرت و اعتمادی ک مردم بهش دارن رو یه شبه نابود کنه.انقدر برای اینده برنامه داره ک هیچ وقت همچین کاری نمیکنه.لطفا این چرت و پرتا ک داره سرتون کلاه میذاره رو بذارید کنار.اگه اهل ریسک نیستید نخرید تمام.هر کی خودش عقل داره و میتونه تصمیم بگیره…ادمین لطفا تایید🌸
سرانجام سرمايه گذاري در دوچ كوين ورشةستگي ميباشد وشوخي بيش نيسا وزمان ورشكستگي اسن ميم كوين به راه داره وان فقط به ريش خود بخندي الت كوينها كه كاررايي بالايي دارند به اندازه دوچ رشد نكردن وفكر عاقبت ان هم باشيد دوستان پس تا ميتونيد بخندي. خنده بر هر دردي دواست
بله ، کاملا موافقم. یکی از بزرگترین برتری های دوج کوین علاقه ایلان ماسک و خانوادش به این ارز دبجیتال بامزه اس.
و امینطور محبوب بودن این ارز در دنیای مجازی ، کمک بزرگی بدای رشد و حفظ ارزش آن خواهد بود.