بحث و گفتگو پیرامون «جامع‌ترین آموزش دیفای؛ از سیر تا پیاز پلتفرم‌های غیرمتمرکز»

دیفای (DeFi) به‌زبان ساده مجموعه‌ای از برنامه‌های غیرمتمرکز است که به ما اجازه می‌دهد بدون مراجعه به بانک‌ها و واسطه‌ها، امور مالی خود را انجام دهیم. در حقیقت دیفای همان پاسخ طبیعی بشر به نیازی است که تا پیش از این سرکوب می‌شد؛ نیاز به استقلال مالی و مالکیت واقعی بر دارایی‌های خود. این مقاله به‌طور کامل به آموزش دیفای اختصاص دارد. حوزه دیفای در کنار کاربردی که دارد، به فضایی برای فعالیت با هدف کسب سود هم تبدیل شده است. نگرش پرطرفداری که این روزها بین تازه‌واردان دنیای ارزهای دیجیتال جا افتاده، این‌گونه است: «خرمنی از پول و سودهای کلان در دیفای جمع شده است که ما آدم‌های باهوش و فرصت‌شناس باید آن را مال خودمان کنیم.» در هوشمندی و فرصت‌شناسی مخاطبان این مقاله شکی نیست؛ اما قصد داریم از این نگرش پرطرفدار فاصله بگیریم و دیفای را آن‌گونه که هست ببینیم؛ با تمام فرصت‌ها، چالش‌ها، نقاط ضعف، خطرات و سودهایش.

بحث و گفتگوی زیر پیرامون مقاله «جامع‌ترین آموزش دیفای؛ از سیر تا پیاز پلتفرم‌های غیرمتمرکز» شکل گرفته است.

سلام
اگر واقعا تتر بذارید و تتر وام بگیرید که فایده خاصی نداره.
ولی اگر به اندازه ۱۵۰۰ دلار اتر هولد کردید و نمی‌خواید اترتون رو بفروشید و از طرفی به پول هم احتیاج دارین، می‌تونید اتر رو وثیقه کنید و ۱۰۰۰ تا تتر وام بگیرید.

خیلی آموزنده بود ، واقعا ممنونم بابت این مقاله

خیلی ممنون از توضیحاتتون کاملترین مطلب فارسی بود که تو این مدت خوندم، من تازه با دنیای ارز دیجیتال آشنا شدم و خیلی علاقه مند شدم بهش و همچنین دیفای من یک سرمایه دارم که میخوام بجای اینکه بذارم بانک و سود ناچیز بگیرم بذارم تو دیفای و بهم سود بده، مثلا تتر بخرم که ارز باثباتی هست و بذارم تو یکی از این پلتفرم ها اولین سوال اینکه کدوم پلتفرم برای سرمایه گذاری بهتره و اینکه صود دهیشون به چه صورته؟ مثلا اگه 15 هزار تتر بذاری چقدر سود میده؟ روزانه هست یا ماهانه یا سالانه؟ و سود و اصل پول رو هر وقت خواستم میتونم دربیارم؟ من خودم پلتفرم اوه رو بیشتر دوست داشتم ولی کلا همشون خیلی پیچیده و سخت هستن و کار کردم اصلا باهاشون راحت نیست کاش خودتون یه پلتفرم انتخاب میکردین و فیلم آموزشی و کامل نحوه سپرده گذاری رو توضیح میدادین