بحث و گفتگو پیرامون «واکنش نمایندگان مجلس به محدودیت‌های فضای ارزهای دیجیتال ایران: با اقدامات غیراصولی فرصت‌ها را از بین نبرید»

طی روزهای اخیر، تعدادی از نمایندگان مجلس، از کمیسیون‌ها و کمیته‌های مختلف، نسبت به محدودیت‌های موجود برای کسب‌وکارهای فعال در فضای ارزهای دیجیتال ایران واکنش نشان داده و خواستار اتخاذ تصمیمات اصولی و کارشناسی در این زمینه شده‌اند. انتقاد از محدودیت‌های مرتبط با واریز ریالی در صرافی‌های ارز دیجیتال داخلی و همین طور درخواست از دولت برای عمل به وعده‌های خود در رابطه با قانون‌گذاری این فضا، محور صحبت‌های ۴ نماینده مجلس است.

بحث و گفتگوی زیر پیرامون مقاله «واکنش نمایندگان مجلس به محدودیت‌های فضای ارزهای دیجیتال ایران: با اقدامات غیراصولی فرصت‌ها را از بین نبرید» شکل گرفته است.

<strong><span class=“ql-cursor”></span></strong>

من خودم شخصا وقتی فضای مجازی امسال تلگرام فیلتر شد نزدیک به یکی دوماه تلگرام نداشتم اینقدر دوستان بهم میگفتن که فیلتر شکن نصب کن بنده قبول نمیکردم چون میترسیدم که گوشیم را خراب کنه دیگران دسترسی به کالری داشته باشن و…؛وقتی نصب کردم دیدم ای بابا این دوماه عمرم را تلف کردم چقد راحته به توئیتر فیسبوک یوتیوب کاملا تسلط دارم.
این داستان فیلتر شکن
الانِ داستان صرافی های(یه روز پلیس فتا یه قانون میزاره یه روز بانک مرکزی یه روز خود صرافی ها) داخلی هست هر جور تا میکنن با من و ترس از صرافی خارجی دارم وای به روزی ترسم خواهد ریخت و پناه خواهم برد به صرافی غیر ایرانی
ببین کی گفتم
بعد جالب اینجاست وقتی در صرافی خارجی احراز شدم مثلا ده سال دیگه از حویتم استفاده منفی انجام دادن اون موقع میان من بدبخت را به عنوان جاسوس میبرن در حالی که هیچ اطلاعی نسبت به این موضوع ندارم
چون دو دستی حویتم را تقدیم خارجی ها میکنم دیگه چی مونده بهشون نداده باشم مگه
پس قانون ارز دیجیتال و صرافی‌ها بانک مرکزی پلیس فتا درست نیست ما را بیشتر سوق میده به سمت دردسر

یه جمله یادم رفت یکی از صرافی ها ارزی کع خرید زدی ۷۳ ساعت بعد به ولتت واریز میکنه وقتی هم چیزی بهشون میگی با پرخاشگری بهت میگن که به ما چه دستور پلیس فتا هست
الله اعلم راستو دروغش

این تاخیر 73 ساعت یعنی یک جای کارشون میلنگه و عمدا نگه میدارند
وگرنه برای من همیشه تو این 40-50 بار حداکثر بین 30 دقیقه تا 24 ساعت پس از درخواست برداشت پول به حسابم واریز شده

همین پلیس فتا نباشه اگر این صرافی ها پولتون کلا ندهند یا سایتش ببنده
شما میخوای با چشم گریان پولت رو از کی بگیری ؟