بحث و گفتگو پیرامون «شوخی‌ شوخی جدی می‌شود؛ دوج کوین و معنای جدید پول»

ارز دیجیتال دوج کوین (Dogecoin) و الگوی رفتاری طرفداران آن در شبکه‌های اجتماعی به پدیده‌ای عجیب شده و توجه بسیاری از کارشناسان را به خود جلب کرده است. رفتار این ارز و طرفدارانش را گذشته از تأثیری که بر تحولات درونی بازار ارزهای دیجیتال دارند، می‌توان از نگاهی بیرونی نیز مورد بررسی قرار داد.

بحث و گفتگوی زیر پیرامون مقاله «شوخی‌ شوخی جدی می‌شود؛ دوج کوین و معنای جدید پول» شکل گرفته است.

خیلی جالبه ونامشخص

یعنی ۲۰۰۰ تومن خریدی؟!:joy:

من هم دقیقآ همین مساله برام پیش اومد ولی من ۱۶۰۰۰ تا داشتم و شبی که دونه آخرشو فروختم روز بعدش از ۱۵۰۰ تومن رسید به ۱۱۰۰۰ تومن!:sob::sob::sob:

الان چی گفتی؟؟
داستان اقتصاد آمریکا؟؟
نصف و نیمه و بی معنی

بی سر و ته. همش دنبال توطئه هستید. اگه اینقدر زرنگید چرا فقیرید از هر نظر

من هم 10000تا داشتم از 7 سنت وقتی به 28سنت رسید فروختم و بعد پشیمان شدم که چرا زود سیو سود کردم البته دوباره در 32سنت 8000 تا خرید زدم تا ببینم به امید خدا چی می شود

سالی ۵ میلیارد حداکثر تولید می شه

من سیصد هزارتا رو ۲۰۰ تومن گرفتم ۱۵۰۰۰۰تاشو رو ۱۸۰۰ تبدیل کردم ۱۵۰۰۰۰تاشم گذاشتم تا به اخر خط برسه.

مطلب جالبی بود بنظر من کرونا در توفیق ارز دیجیتال بی تاثیر نبود چون مردم دنیا مسافرت وکلاب و رستوران نمیرن پول اضافه دارن واوردن اینجا احتمالا کرونا تمام بشه بازار کمی افت بکنه

من از ۱۲۰ تومن خریدم خدایا شکرت

سلام سال ۹۸
۱۲ میلیون دوج رو قیمت ۴۰ تومان گرفتم برا خرید خونه رو ۵۰ فروختم
چی بگم

من همین امروز ۱۰ هزارتومان خریدیم ۳۶۰ واهد خدا کنه بشه دونه ۱ ملیون :folded_hands::folded_hands:

من موقعی که ۱۳۵۰تومان بود ۳۷۰۰۰خریدم با امید روزی که ۱۰۰دلاری دوج روببینیم هفته اینده دوستان نترسین بخرین ایندا دوج خوبه

سلام دوستان تا وینک ارزانه برید بخرید قراره خیلی قیمتش بره بالا پولتان چند برابر میشه…

بالای 1 دلار ببینید هفته دیگه دوج رو…

همین کشک هفته دیگه 1.5 دلار رو شاخشه..

الان خوبه بخرم

ارز حباب و خطر ناک و بدون پشتوانه