بحث و گفتگو پیرامون «تتر چیست؟ همه چیز درباره ارز دیجیتال usdt»

تتر (Tether) با واحد اختصاری USDT محبوب‌ترین استیبل کوین بازار ارز دیجیتال است. این استیبل کوین امروز به یکی از پرکاربردترین ابزارهای دنیای ارزهای دیجیتال تبدیل شده است. این ارز که همواره جایگاه خود را در میان ۵ ارز دیجیتال برتر دنیا حفظ کرده است به کاربران امکان می‌دهد تا دارایی خود را به راحتی و با سرعت بالا در سراسر دنیا جابجا کنند.

بحث و گفتگوی زیر پیرامون مقاله «تتر چیست؟ همه چیز درباره ارز دیجیتال USDT» شکل گرفته است.

سلام خیر تتر قابل استخراج نیست و توسط صرافی بیتفینکس صادر میشه

داخل سایت‌های صرافی می‌تونید تتر بخرید یا بفروشید. بله تراکنش‌های تتر کاملاً غیرمتمرکز انجام میشه.

سلام می‌تونید از داخل کوینومی اضافه ش کنید

سلام‌.جناب در یک ■■■■■■■■■■■■‌ اینها رو برای دریافت کردیت کارتهای ۵۰۰۰هزار دلاری گذاشتند و ادرس سایت شما رو هم‌قراز دادند ایا درسته .aoe_spaw_bot

سلام یه هفته پیش یه اکانت کیف پول به من فرستادن به اسم jiobx
با ۶۵۰۰۰۰ دلار توشه کسی اطلاع داره این چیه

جواب چیشد نتیجه گرفتید

سلام و خسته نباشید. یه سئوال واسم پیش اومده و جایی نتونستم توی گوگل پیدا کنم که پاسخ داده باشه. برای اینکه تراکنشی بین دوتا کاربر تتر انجام بگیره باید به سرور خاصی متصل شد؟ مثلا آلیس میخواد 1 دلار تتر به سارا ارسال کنه، آیا آلیس باید اول به سرور تتر وصل بشه مبلغ مورد نظر از سرور تتر به سارا ارسال بشه؟ یا کاملا نظیر به نظیر انجام میشه؟ یعنی p2p

سلام یه پیام برای من اومده حاوی بروز رسانی شدن حسابم و موجودی من حالا بخوام موجودیم را به پول نقد تبدیل کنم چکار باید بکنم

معاملات در فصای بلاکچین انجام میشه و شما کافیه ادرس دریافت تتر رو در کیف پول مقصد بردارید یا کپی کنید و در قسمت ادرس ارسالس تتر در کیف پول مبدا وارد و مقدارش رو تایین کنید فقط دقت کنید بر یک بستر باشه

سرمایتون بر اساس قیمت اون ارزه و هر چقدر افت قیمت داشته باشه ارزش دلاریشم پایینتر میاد این سوالات خیلی پسش پا افتاده است سعی کنید در مورد تکنلوزس بلاکچین و ماهیتش مطالعه کنید تا خدایی نکرده پولتون رو به خاطر عدم اشنایی با مسائل فنی از دست ندید این بازار به اندازه کافی خودش ریسک داره

ترون ها رو توی کیف پول ترون لینک استیک کنید سالیانه حدود ۵ درصد سود میده

سلام در مورد امنیت تتر و پشتوانه اون مطلبی بنویسید بالاخره می شود به این استیبل کوین اعتماد کرد یا نه؟

سلام. بابت زحماتتون ممنونم. یه سوال خدمتتون داشتم. صفحه ی من برای انتقال تتر می‌زنه برای انتقال، کاربر مقصد باید حداقل ■■■1 باشه که معادل 5000 تتر موجودی هست. آیا این شیوه جدید کلاهبرداریه؟!! لطفن راهنماییم کنید

سلام وقت بخیر
خواستم بدونم که انتقال مبلغ از تتر یا از هر کیف پول دیجیتال محدودیت داره یا نه میشه هر مقدار که می‌خواهیم دلار منتقل کنیم؟