بحث و گفتگو پیرامون «نهنگ‌های دوج کوین وارد میدان شده‌اند؛ جابه‌جایی‌های غول‌آسا»

قیمت دوج کوین دیروز و پس از رشد شدید و رسیدن قیمتش به ۰.۶۹ دلار، جای ریپل را در جایگاه چهارم ارزهای دیجیتال بازار گرفت. این در حالی است که داده‌های درون‌زنجیره‌ای نشان می‌دهد که حجم بالایی از دوج کوین‌های موجود در اختیار تعداد کمی از سرمایه‌گذاران است.

بحث و گفتگوی زیر پیرامون مقاله «نهنگ‌های دوج کوین وارد میدان شده‌اند؛ جابه‌جایی‌های غول‌آسا» شکل گرفته است.

همین شوخی کلی ادمو پولدار کرده
با چشمای خودم میدیم زیر ۲۰۰ تک تومنی بود و حالا

همین ایلان ماسک هم ادم شوخی هست :smiling_face_with_sunglasses:

شوخی شم بشک قشنگه

به هر حال من و خیلی ها این ارز رو دوست داریم

من ک تازه واردم قراره وارده بازار بشم🤗

ادمین چرا نظرات من رو تایید نمیکنی ؟ حرفی نزدم که !!!

خیلی خطرناکه
انصافا ریسکه

خیلی ممنون از این ترجمه
واقعا هنوز هم سخن بیل گیس یادم میاد که میگه اگه اندازه ایلان ماسک پول ندارید دوج نخرید

بعد از نفت حدود -۴۰ دلار هر چیزی امکان پذیر هست.

شك نكني. دوج به اين قيمت برسه نزديك به شش هزار. دوچ داشتم مفت فروختم يك ماه پيش هيچ وقت فكر نميكردم اين جاي جدول جا بگيرده وبه اين مبلغ برسه وباز مجبور شدم هر دوچ را بالاي دوارده هزارتومان خريدم وشك ندارم تا با يك دلارو يك سنت تا صحبت پدر دوچ ايلان ماسك ميرسه وبعد از شوخي ايلان ماسك بايد منتظر دوم يا اول جدول را بزودي دوچ تسخير كند شاد پيرو. باشيد سريزدي

حسن میدونم اینجا داری کامنتها رو چک میکنی تو راه میایی دو تا نون بگیر .از بس به فکر بیانیه ایلان ماسک بودم نون یادم رفت بگیرم . نون رو با موشک ایلان ماسک بفرست گنبدکاووس .جنب برج قابوس خیلی کشنمه .سریع برفست بیاد

دوج رو تاکی نگه داریم؟

خیابان کسری بفرستم😅

واسه ما که خوب بوده و یه سوناتا ازش کشیدیم بیرون ، درود بر نهنگ عنبر

سلام به همه هموطنان ،برای فروختن دوج هاتون کیسه دوختن مراقب باشید،این اسامی که دوجها دستشونه اسامی کیف پولها و شرکتهایی هستند که هزاران نفر در اونها سهیمند و این مطالب بخاطر این پخش میشه که شمارو به فروش وادارندو قیمت پایین بیارند تا خودنامردشان بخرند اصلا نفروشید

1 دلاری شدن دوج نزدیک است…
کافیه 1 دالر رو رد کنه دیگه افتاده توی سرازیری

ارزی که با یک تویت بالا وپایین میشود اصلا قابل اطمینان نیست ونمی توان روی آن سرمایه گذاری کردوسقوط شدید این ارز در راه است.

شاید من اشتباه کنم ولی جمع اینا از 100 گذشت ها