بحث و گفتگو پیرامون «دوج کوین ۳۰٪ دیگر رشد کرد؛ همه منتظر برنامه فردای ایلان ماسک»

به نظر من با توجه به اینکه نزدیک به ۶۰ ملیون نفر تو تویتر ازش خواستن در رابطه با دوج صحبت کنه ؛؛؛؛؛حالا دیگه ایلان احساس ترس کرده از این لحاظ که به نظر میرسه (سوای اون ۴ نهنگی که ۴۰ درصد دوج رو مالک هستن ۶۰ درصد بازار این ارز دست مردمی در سراسر جهان هست که اغلب قشر ضعیفی هستن که داروندار خودشون رو وارد این ارز کردن که بلکه به نوایی برسن) حالا سرنوشت دوج بدجور به شخصیته ایلان ماسک گره خورده و ایلان خوب میدونه امکان هر اتفاقی برای این ارز بدون پشتوانه از هر لحاظ که فقط حمایت مردمی را داره هست پس این احتمال وجود داره که بوسیله طنز ایلان این منظور رو برسونه که خیلیم در فراز و نشیب دوج مقصر نیست؛؛؛البته این فقط دیدگاه منه شاید ایلان واقعا قصد داره همه طرفداراشو پولدار کنه ‌؛؛؛بامید خوشبختیه طبقه ی ضعیف جامعه که من خودم نیز جزئی از آن هستم خواهش میکنم تایید کن :face_blowing_a_kiss:

آهاااان ، :thinking::thinking:پس یا میره بالا یا میاد پایین. :roll_eyes::roll_eyes::open_mouth: ممنون از نظرت. تو دوراهی بدی گیر کرده بودم که چی میشه. مرسی مرسی:smiling_face_with_sunglasses:

راحت بگیرید بخوابید. انشاءالله هرچی که قسمتش باشه اتفاق میفته. خدا بزرگه… :blush::raised_hand:

این ارز دیجیتال در ایراندهم در بین قشر پایین دست اجتماع طرفداران زیادی دارد امیدوارم صحبتهای فردای ایلان ماسک برای مردم وطنم خیر و‌برکتی داشته باشد

میره بالا نگران نباشید

کم کم داره به 50 درصد ضرر میرسه

اگه با نظر گرفتن چند سال قبل (5_6) ارز های که با پیشرفت رو به رو بودن و جای خوبی در بین ارز های دیگه و مردم برای خودشون پیدا کردن .میشه گفت دوج اینده روشنی دارد حتی از اتریوم هم روشن تر طوری سال های اینده میشه معروفیتشو بین نقل قول های مردم شنید.
نظر شخصی من اینه صبر داشته باشیم و فک کنیم این ارز رو نخریدم .تا در اینده نزدیک سود کلان از این ارز داشته باشیم.
با سپاس.علی احمدی

دست شمادردنکنه بااین حمایت کلاارزش ارزدوج ازاعتبارانداختید

چرا اومده پایین:confused:

بهترین کارو کردی، کاکو:grinning_face_with_smiling_eyes: الان وضعیت زیاد جالب نیست، ولی خب تا شب اوکی میشه

منکه زندگیم بسته ب دوج‌ هسش

لطفا تایید چند بار بزارم تا تایید کنی میشه بگید پشت ارزهای دیگه چی هست بیت کوین اگر دستگاه استخراج همه از کار بیفته انداز یه ادمس شیک هم ارزش نذاره پشتوانه چی داره بگو تایید کن مدیر

داداش گلم تو فضای مجازی هر تراکنشی هر فعالیتی بوسیله ی برنامه نویسی اجرا میشه فکر کردی مثلا برای پرداخت قبض برق دکمه تایید رو میزنی همینطوری الله بختکی کارا را میوفته مثلا ارز btt میلیونها کاربر از امکاناتش استفاده میکنن یا به عبارتی شبکه ی ترون یا اتریوم اینها کلا فعال مجازی ونت هستن که حالا کوینهای خودشون رو عرضه کردن اما بیت کوین و دوج و یکسری از ارزها واقعا هیچی نیستن متوجه شدی ؛؛؛؛خواهش میکنم تایید کن