بحث و گفتگو پیرامون «دوج کوین ۳۰٪ دیگر رشد کرد؛ همه منتظر برنامه فردای ایلان ماسک»

روز شنبه ساعت ۲۳:۳۰ به‌وقت نیویورک (حدود ۸ صبح یکشنبه به‌وقت تهران) ایلان ماسک در برنامه «Saturday Night Live» شبکه NBC، یکی از پربیننده‌ترین برنامه‌های تلویزیونی آمریکا، حاضر می‌شود تا یک برنامه کمدی را اجرا کند. هیچ‌کس بیشتر از طرفداران بی‌شمار دوج کوین منتظر این برنامه نیست، چراکه موضوع اصلی آن همین ارز دیجیتال است. دوج کوین حالا یک شوخیِ بسیار جدی‌ است!

بحث و گفتگوی زیر پیرامون مقاله «دوج کوین ۳۰٪ دیگر رشد کرد؛ همه منتظر برنامه فردای ایلان ماسک» شکل گرفته است.

دوج کوین وارد دو دلار و بیشتر میشود بدون شک چون خودشو خراب نمیکنه و احتمالا اسم از سرمایه گزاری خودش هم بیاره و طوفان قیمت راه میوفته که دنبال خریدنش هم نرسید فقط تو صف قرار بگیرید سیستمها هنگ میکنن بخاطر خرید و استقبال زیاد مردم جهان حالا ببینید چی میشه

خوبه تو ایلان نشدی وگرنه کل دنیا رو میترکوندی

میاد پایین و خودش بازم خرید بیشتر میکنه و بعد دوباره میره بالا
هر کی داره الان بفروشه سود میکنه

مرسی خیلی کمک کردی

من که نفهمیدم چی گفتی، امیدوارم خودت فهمیده باشی حداقل

خسته نباشی گرگه وال استریت، تو فقط تحلیل کن داداش، در هر صورت حق با توعه باریکلا

بایننس خوبه دادا برای هولد؟

دوج کوین با خنده های فردا به ۱۰۰۰ دلار میرسه

عجیب ترین پامپ تاریخ بشریت فردا با دوج کوین ۱۰۰۰ دلاری رقم میخوره

از شبکه یک سیما به صورت زنده پخش خواهد شد،صبح یک شنبه ساعت ۸ به وقط محلی:winking_face_with_tongue:

نظر من اینه که به یک دلار میرسه و استیبل کوین میشه و جای تتر رو توی معاملات میگیره

سلام. دوج بخرم بنظرتون

همینطوری بدون اطلاعات و پذیرش ریسک خرید میکنید ، تهش میگید هرچی هست به نفع ماهم باشه؟؟؟ سود کنیم؟؟؟:expressionless_face::expressionless_face::expressionless_face::expressionless_face::expressionless_face::expressionless_face::expressionless_face:

من احساس میکنم دوج برای پروژه زندگی در۳سیاره ایلان ماسک باشه

هر روز اين موقع ايرانيا ميرن افطار قيمت مياد پايين بعد افطار مياد بالا:joy:

این ایلان ماسک هر طور شده میخواد رتبه یک ثروتمندترین مرد جهان رو از جف بزوس بگیره،
دیده فعلا با بیزنس هاش نمیتونه اول بشه داره با دوج کوین و کریپتو نوسان میلیاردی میگیره که برگرده اول.
تازه نفر سوم هم انقدر بهش نزدیکه که هر لحظه امکان داره بگیرش و ایلان ماسک بره رتبه سوم.

برای کسی که زیر ۱سنت خریده شاید ریزش مهم نیست. برای امثال من که روی ۶۰ سنت خرید زدیم. ریزش شدید یعنی از بین رفتن سرمایه های کمی که داریم

یکی از دوستان من تو امریکاس امروز باهاش چت میکردم میگفت که خیلی ها میگن احتمالا ایلان ماسک بخواد تو برنامه دوج کوین رو هم قیمت بیت کوین صدا کنه که اگه این حرف بزنه دوج کوین ناگهانی به هزار دلار میرسه