بحث و گفتگو پیرامون «سعید محمد: رمزارز ایرانی تولید و در عرصه جهانی عرضه می‌کنیم»

الان برو بگو دس از سر ما تریدرای ارز دیجیتال وردارن بخدا رستگار میشیم اینم ب خاک سیاه نکشونید

کلا دیدگاه متفاوتی داره و عملیاتی حرف میزنه و جز به جز بیان میکنه نه کلی بگه دنبال گشایشم و کلا یهو معجزه میکنم

یه جستجو توی اینترنت ، کار شما رو راحت می‌کنه و به پاسختون میرسید ، خب هیچ کس کامل کامل نیست ،اما میتونید پروژه های دکتر محمد رو پیگیر باشید

وای چقدر بعضی از افراد که‌در این جا نظر میدن حرف مفت میزنن خب چرا همه رو به یه چشم میبینی یکم فکرم خوبه والا سعید جزو 100مدیر برتر در زمینه انجام پروژه های برتر هستن اینو من نمیگم اینو همون غربی ها میگن نمونش پروژه خلیج فارس برای دربارش تحقیق کن مخت سوت میکشه در ضمن من یک افغانستانی هستم که‌ به‌ این‌ کشور تعصب دارم واقعا واسه بعضیا متاسفم

کاش ازش میپرسیدن بلاک چین چیه؟ ما هم یاد میگرفتیم

حالا کار ندارم که نظامی هست یا نه ولی این آقا جز 50 مدیر برتر یکی از مجلهای معتبر جهان شده یه سرچ کنید میفهمید

خب مشکل مملکت هم حل شد با تولید رمز ارز

فکرشو کن ریال هم بره تو ارزها واسش سرودست میشکونن .البته بقیه ارزها از خنده میترکن کلا بازار ارز از هم میپاچه نکنید این کارو خنده داره

ماهیت ارز دیجیتال رو زیر سوال بردی بزرگترین خاصیت ارز دیجیتال اینه که هیچ دولتی نمیتونه تحریمش کنه اتفاقا جون میده واسه کشور ما

عقل کل تا جایی که من خوندم تنها چیزی که نمیشه تحریم کرد همین ارزه

ایشون کنترل کنه

غربی ها از خیلی دیگه هم تعریف میکنن

چهار سال دیگه میفهمی این دیسلایک ها برای چیه

مگه الان تحریم نیستی چطور ارز خریدفروش میکنی؟

کاملاً درسته فرمایش شما
از جمله کساییه که میتونه از این بن بست اقتصادی در بیاره

مزخرف نگو رفیق

ادمین تایید کن:enraged_face:

ای خدا، کجا بریم که دیگه این مسئولین دلسوز خیالشون از ما راحت باشه و نگران ما نباشن و دست از سر ما بردارن؟

درسته، فرمانده قرارگاه خاتم الانبیاء بزرگترین نهاد زیرساختی کشور در سیصد سال گذشته ایران بوده، صدها ابر پروژه رو با نبوغ مدیریتی به سرانجام رسونده، مبادلات برون مرزی داشته در شرایط حداکثری تحریمها، اونوقت چیزی حالیشون نیست تو حالیته!! ■■■■■■ بذار بیایم ازت یاد بگیریم عزیزم.