بحث و گفتگو پیرامون «سعید محمد: رمزارز ایرانی تولید و در عرصه جهانی عرضه می‌کنیم»

سعید محمد، نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری، در مصاحبه اخیر خود با بیان این که رمزارز‌ها می‌توانند در تحریم‌ها به جمهوری اسلامی کمک کنند، افزود که در چارچوب مشخص رمزارز داخلی تولید می‌کنیم و در عرصه جهانی عرضه خواهد شد.

بحث و گفتگوی زیر پیرامون مقاله «سعید محمد: رمزارز ایرانی تولید و در عرصه جهانی عرضه می‌کنیم» شکل گرفته است.

چه غلطا:grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes:
بورستون چی بود،که رمز ارزتون باشه:rofl::rofl::rofl:
ادمین جونم ،باما بِه ازین باش😘

اره از بورس کم بود حالا جهانی میل کنید

همین که رمزارز رو قبول داری یه پله از بقیه بالا تری

برید بورس رو درست کنید :joy:

خدا بخیر کنه،دوباره اینا دست کذاشتن رو یه کاری

مطمئن باشید که اگر ایشون ریس جمهور بشه 100% تحولی ایجاد میکنه که مردم لمسش میکنن و ایمان دارم که همونطور که ایشون 250 ابر پروژه رو به نتیجه رسونده این کار رو هم انجام خواهد داد.
کارها و اشتباهات دیگران رو نباید به اسم کسانی نوشت که هیچ دخل و تصرفی در آن نداشتند.

از این حرفهای قشنگ خیلی زدن و هنز هم میزنن. فقط حرف

بورسو درست کنید یه چیزی ما ببینیم

همین که از رمز ارز صحبت میکنه معلومه آپدیت هست خوبه

شما قیمت مرغ و تخم مرغ رو کنترل کن ارز پیشکش

ای بابا بورس خیری دیدیم مگه از ارزتونم ببینیم ول کنین چی میخواین

هیچ کدوم ازاینا کاری نمیکنه اینهمه مدت کجا بوده الان اومده وعده میده

من هم برنامه دارم برای رمز ارزها . برنامه هام زیاده ولی تو کیف پولها تراست ولت رو دوست میدارم

اینم از جوک امروز:joy::joy:

دیگه کی اعتماد میکنه بهتون اخه

این همه مدت همه ساخت سازای پل و سد و ساختو سازا توو سیل و زلزله کار همینا توو قرار گاه خاتم بوده

قیمت مرغ و تخم مرغو اونایی باید کنترل کنن که به روحانی رای دادن و هشت سال عمر ما رو هدر دادن وگرنه اینا که همیشه خدمت کردن توو سازندگی ایران

این همه مدت داشته تو قرارگاه خاتم الانبیاء ، کم کاری دولت روحانی رو با ساخت پتروشیمی و بازسازی مناطق سیل زده و زلزله زده جبران میکرده