دکتر علی جدی، نایب رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس در مصاحبه اخیر خود پیرامون برنامههای مجلس برای ساماندهی و نظارت بر بازار رمرزارزها، اعلام کرد که با توجه به حضور گستردهی مردم در این بازار، روشن نشدن موضوع رمزارزها برای دولت و رها کردن این بازار نگرانکننده است، اما کمیسیون اقتصادی مجلس طرحی برای رمزارزها در حال پیگیری دارد.
سلام شما لطف کنید اگر واقعا دلتان برای مردم میسوزد بورس را درست کنید نه اینکه وارد این بازار شوید وجیب مردم را بزنید بعد از این همه سال دیگر همه شما به اصطلاح دلسوزان را می شناسیم
چرا ما نمیتونیم واسه پول خودمون تصمیم بگیریم ، حتما باید یکی باشه بگه چیکار کن
یه بار گفتن واسه هفت جدو آبادمون بسه
پولمون تو بورس رفت ، اونجا که دست خود شما بود پس چی شد کی برد؟؟؟
اقای مخاطره شما برو پیگیر خودرهامون باش که ۸ ماه از تحویلش گذسته و نمیدن بچپشونم نیست…اقای مخاطره شما برو مشکلات اقتصادی رو حل کن نه اینکه دنبال سنگ اندازی جلوی درامد مردم هستین خجالت بکشید
ماشالا همه دیگه زرنگ شدن با دو دو تا چهار تا میان تو هر بازاری.اونی که با فکر و منطق پا تو هر بازاری بزاره برد کرده ولی تو این بازار نباید احساسی برخورد کرد و خونه و ماشین و… بیاری توش. با یه سرمایه نرمال وارد شی خوبه. اوناییم که صبر ندارن میخوان ترید کنن فقط باید راجع به این بازار اطلاعات داشته باشن اگرنه…
دوستان در اینکه این حوضه باید دارای قانون و ضوابط بشه شکی نیست… شما تعصبی به موضوع نگاه نکنید… الان در ایران کلی صرافی، شرکتهای کلودماینینگ و فعال در این حوضه هستن که پول و سرمایه مردم دستشونه، اینهاباید نظارت روشون باشه باید مجوز فعالیت داشته باشن، باید ضمانتهای قانونی ارائه بدن فردا روز جم نکنن با سرمایه مردم فرار کنن… یه کم تعصبات رو کنار بزارید.. عاقلانه هم فک کنیم وجود قانون لازمه این بازاره که خدایی نکرده با جان و مال مردم بازی نشه.. من خودم فعال این بازارم والبته قبول دارم قوانین باید در راستای توسعه و گسترش این علم و بازاررمزارز باشه… البته امیدوارم…