مارک زاکربرگ، صبح امروز در پست فیسبوکی خود اعلام کرد که اسم یکی از بزهای خود را بیت کوین و نام دیگری را مکس گذاشته است. این پست سروصدای زیادی در فضای مجازی به پا کرد و باعث انتشار گمانهزنیهای بسیاری در مورد دیدگاه زاکربرگ در مورد بیت کوین شد.
سلام زاکربرگ جان من به جای بیت کویین رفتم بز خریدم چون بز تون ارزش بیت کوین داشته که اسمش گذاشتی بیت کویین امیدوارم بزهای من هم چند برابر بشوند زمانی که یک گله ■■■■■■ شد ثروتمند خواهم شد
هرجوری حساب کنید در برابر ایلان ماسک و تسلا و اسپیس ایکس از نظر تکنیکالی حرفی برای گفتن نداره و محبوبیتش رو هم سر نشر اطلاعات فیسبوک و اشتراک با دولت امریکا چند سال پیش کامل از دست داد
ماسک با حمایت از دوج داره میگه اگر دنیا به سمت ارز دیجیتال داره میره باید ارزی که در دسترس همه باشه و محدودیت نداشته باشه تو این زمین بازی کنه تا بازار ارز دیجیتال فراگیر بشه
دو قطبی شد، من احساس میکنم باید منتظر شارپ بیت کوین باشیم، شاید این پیام من به یادگار بمونه اگر بگم بیت کوین رو ۳۰۰.۰۰۰دلار خواهید دید من رو دیوانه میدونید؟ بارها شاهد این اتفاق بودیم، همه میدونیم بیت هیچ پشتی نداره بجز نظام سرمایه داری، همیشه پولدارها در شرایط خاص که قفل نقدینگی و تورم بوده کارهای عجیب کردن، به نظر من طی دو ماه گذشته بیت کوین جامانده از بازی شارپ قیمت بوده، وقتشه که مارک زاکربرگ حتی در مدتی کوتاه بازی رو از ایلان ماسک پس بگیره ! من فکر میکنم دوستان بیت کوینی باید سفارشات فروششون رو کنسل و به قیمتی بالاتر از ۷۰.۰۰۰دلار بذارند
با اطمینان حرف زدن نشان دهنده پخته نبودن است، اینجا از احتمالات میتوان صحبت کرد نه از یک خبر قطعی، پس باید با توجه به سابقهی بیتکوین و زاکربرگ و وضعیت کنونی بازار ارز دیجیتال تحلیل کرد، خودم خرید بیتکوین توسط زاکربرگ رو احتمال قویتر میدونم
چند کلام اشاره میکنم بعد خودتون برید و سرچ کنید،زاکربرگ خدمتگذار بفومته (baphomet) ,بفومت خالق ایده بیت کوین بوده،ماکسیمالیست ها افرادین که از عقایدشون تحت هیچ شرایطی کوتاه نمیان،اگر به اینده بیت کوین امید دارین برید و این واژه داخل پرانتز رو سرچ کنید