بحث و گفتگو پیرامون «جولان میم کوین‌ها در بازار؛ دوج کوین و برادران»

در حالی که قیمت بیت کوین زیر ۵۷,۰۰۰ دلار در حال تثبیت است و اتریوم در محدوده ۴,۰۰۰ دلار معامله می‌شود، دوج کوین و بسیاری از میم کوین‌ها با جهش‌های چند ده درصدی همراه شدند.

بحث و گفتگوی زیر پیرامون مقاله «جولان میم کوین‌ها در بازار؛ دوج کوین و برادران» شکل گرفته است.

ارز doget برای سرمایه گذاری عالیه

دوج کجا رشد جهشی داشته چرا دروغ میگین مثل کنه چسبیده به ۵۰. دلار ولش نمیکنه

شک نکن سال دیگه همین موقع شگفت زده میشی از قیمت شیبا

مواظب باشید دوباره شیبا میزنه بالا. فعلا در حد 2 میلیون تومن بگیرید و هولد کنید اینده خیلی خوبی داره

توکن بافه شیبا اینو بعدی مطمئن باشید

فعلا که میم کوئین اصلی اتریوم هست همین طور الکی بالا میره … فقط دوج

ارز doget هم سود زیادی داده

یه خبری اومده که میگن قراره ایلان ماسک مقدار زیادی از دوج کوین رو توکن سوزی کنه اگه واقعیت داسته باشه قیمت دوج کوین واقعا به ماه میره🌛

من ازش هزار درصد سود گرفتم ولی فقط یه تومن خرید زده بودم :expressionless_face::broken_heart:

یعنی بازم میره بالا؟

سهم اخه :blush: سهههههم ؟؟؟؟؟ ارز ارز ارززززززز .

میم کین به اشغال هایی مثل دوج و شیبا میگن که با یه توییت میره بالا با یه مصاحبه میاد پایین اتریم که یا ساختار شبکه اش و تکنیکال منطقی داره میره بالا

دوج که همرو به فنا داد

سلام دوستان تحلیلتون در باره خرید دوج چیه؟

Kosho فعلا پیشتازه

چطور میشه اینارو پیدا و شکار کرد,مسأله این است!

چرا feg رو نیاوردی اون از ass هم خیلی قوی تره، هم سوآپش به راهه هم بزودی قله میزنه. بعد از تایید مارکت کپش یدفعه میبینی رنک ۷۰ تا ۹۰ خودش رو جا داده و داره شارپی میره بالا. البته این نظر شخصیه هر کی خواست بخره یا نخره به خودش مربوطه.
پر سود باشید

از موقع ای که این میم کوین ها اوومده من دیگه پاک بیت و اتر رو فراموش کردم :joy::joy: